Prima Ballerina



Bild: Gina Tricot

Vilken söt liten ballerina-inspirerad, rosa kjol jag hittade på nätet! Måste spanas in i butik!


Helgen!





















♦ Skinnjacka, Vero Moda
♦ Klänning, Kappahl
♦ Strumpisar, Kappahl
♦ Mockastövlar, Coop (!)














 
♦ Spetströja, Gina Tricot
♦ Plommonlila kjol, H&M
♦ Strumpisar, H&M
♦ Pumps m. rosett, Skopunkten



De finns inte..

    


Åh, har letat på alla Din Sko här i stan, men inte hittat de röda skorna. De finns bara i svart. Ska kolla efter dem i Jönköping i helgen, annars får det väl bli ett klick i webshoppen!

Update: Inga röda skor fick jag tag på i Jönköping heller. Men nu är de påväg hem till mig från webshoppen!

Höstens känga



Skor från Have2have, Chicy och Din Sko

Kängan är väldigt inne i höst, och den grova skon har piffats till lite, med både höga klackar och lack. Helt i min smak! Fast den grova kängan som sådan funkar ju också bra som den är. Vet inte om det känns helt okej för mig, men det är inte helt omöjligt att den gamla Dr. Martens kängan dammas av i dessa tider. Själv köpte jag en högklackad variant redan förra hösten, som jag även tänkte köra med i år. Nämligen dessa!


Vilket tips











Vilket bra tips jag hittade i Sofis blogg! Dessa snygga leggins kan man lätt fixa själv - bara köpa ett par tjockare leggins och klippa med en sax! Vilken bra idé. Tyckte de var grymt coola!

Bilden är lånad hos Sofi




Med benen i fokus



Bilder: Lindex

Overknee strumpor är snyggt, och även praktiskt nu när det börjar bli lite kallare ute! Det finns overkneestrumpor hos alla nästan klädkedjor och i många olika modeller. Så det är bara att åka ut och leta! Lindex har tre randiga varianter som är riktigt fina!



Buzzadorpaketet



Buzzadorpaketet har ju kommit! Fick en lapp i brevlådan för längesen, men blev inte att jag hämtade ut det förrän i fredags eftersom jag varit borta så mycket. Men nu så! Bara att testa, dela ut bland vännerna och sen rapportera.

I found them





Jag hittade snyggingarna på H&M igår, hade nästan glömt bort att kolla efter dem. Och så bara stod de där mitt framför mina ögon! De ligger undanlagda åt mig till idag.

Outfits x 2

Har ju helt glömt att publicera outfitbilder från helgen som var. Bjuder på både  fredagens och lördagens!

  

På båten

◊ Svart klänning med dragkedja, H&M
◊ Gladiatorsandal, Din Sko
◊ Clutch, Louis Vuitton

I Stockholm

◊ Rosa klänning, En gammal goding
◊ Lackleggins, Gina Tricot
◊ Gladiatorsandal, Din Sko

Mönsterstickat



Mönsterstickat är snyggt, och passar perfekt som extra värmare när kylan kryper på. Klädkedjorna har en hel del snygga cardigans och tröjor att bjuda på. Dessa fyra varianter kommer från Gina Tricot, Ellos och Bik Bok!

A faked fuhr vest






En pälsväst skulle inte sitta fel i höst! Denna från Bik Bok är helt okej. Skulle behöva ta en titt på den i verkligheten!

Snyggt till ett par smala svarta byxor, och höga klackar och en stor svart väska!

Bild: Bik Bok






De höga klackarna med snörning




Jag tror inte jag kan låta bli att slå till på dessa som jag bloggat om tidigare! De röda är verkligen snygga! De är inte alls samma sak i svart. De skulle vara fina till min nya, svarta höstkappa!

Ska kolla om de finns kvar i butik, annars beställer jag online, Din Sko har ju fri frakt nu!


Bild: Din Sko





Lite mer spets i garderoben









Köpte den snygga långärmade spetstoppen på Gina Tricot igår. Liknar den från Monki och kostar bara 149 pix. Synda fynda, spets är hett i höst!


Bild; Gina Tricot

En annan Galax




   Jag och tre andra tjejer beger oss på äventyr ikväll. Då bär det nämligen av på kryssning till Åbo med Galaxy. 

I´ll be back!

Trevlig helg!


Update: Båtturen var riktigt trevlig - Thanks girls! :)

En höstkappa








Köpte en ny höstkappa idag! Slog till på H&M's "Today" kappa. Jättefin modell, precis en sån jag velat ha. Var sugen på att köpa den i mörk cerise, den var verkligen jättefin. Vore kul med lite färg på hösten, men det fick bli en svart, den passar ju till det mesta!

Bild: H&M








München



München var toppen! Har haft en jättetrevlig resa. Hann med att se en hel del av staden - And I liked it!
Förutom att umgås med vännerna, gå på stan, besöka flera trevliga restauranger och caféer och dricka tyskt öl, så har vi hunnit med några "turistmål" som Olympiastadion, Engelska trädgården, koncentrationslägret i Dachau och besök på ett känt ölbryggeri.
Shoppingutbudet var bra, dock blev det inte alls många inköp för mig! Får visa sen. Men det fanns allt, och lite till.
På resan mellanlandade vi i Genève, och på hemresan blev det en hel del tid över på flygplatsen, så då tog vi bussen in till stan. Så nu har man inte bara besökt Tyskland, utan även Schweiz!


Outfit 6 september



Lördagen i München bjöd på underbart sommarväder! Skulle gissa på en 25 grader i skuggan. Så då var det kjol och bara ben som gällde. Härligt! Och varför inte passa på att ta dagens outfitbild utanför Gucci's nya butik!

♦ Solisar, Gucci
♦ Linne, New Yorker
♦ Kjol, H&M Divided
♦ Väska, Louis Vuitton Pochette
♦ Ballerinas, Topshop










 


Tyskland nästa!

Tidigt imorgon bitti bär det av hemifrån för att åka till Tyskland - eller närmare bestämt München! Jag och en vän ska hälsa på en gemensam vän som nu är bosatt där. Har aldrig varit i Tyskland förut, så det ska bli spännande! Ser fram emot att se vad München har att erbjuda. Hoppas på att komma hem med några trevliga shoppingfynd! :)


Bare minerals


Bild: Sephora

Igår köpte jag lite nytt smink. Har aldrig använt mineralsminket från i.d (Bare Essentuals) förut, bara provat lite. Så nu tyckte jag att det var dags. Därför köpte jag startkitet innehållande två foundations (olika nyanser), ett solpuder, ett fixeringspuder, tre borstar och en cremé som ger huden vitaminer och som fungerar bra som make-up bas.


Sött läppglans



En liten muffins med läppglans i. Sötaste på länge!
Kunde inte motstå det, när jag hittade det på Stckhm - Stockhome i lördags!
 Snacka om att falla för snygga förpackningar -  det är en last.

Detta går även att köpa hos Betties Galleria och hos Bluebox.

Tre par svarta

      
        


Bilder: Skopunkten

Hittade tre fina par skor hos Skopunkten. Tycker inte bilderna gör skorna rättvisa, de är rätt fina i verkligheten. Gillade stövlarna extra mycket. Platta, bekväma och med högt skaft. Nackdelen är ju såklart att det inte är i äkta skinn. Pumpsen med rågummisula, var både snygga och bekväma. Lite mer robusta skor inför höstrusket är ju passande. Skoletterna är ju inget att jämföra med de från Din Sko. Men de ovan är ett bra komplement om jag köper de röda Din Sko. Klackhöjden är ju lite mer human på Skopunktens variant.

Helgens outfit


På lördagskvällen blev det ett utgång på Ambassadeur! Hade jätteskoj!

Hanna
♥ Linne, Topshop
♥ Kjol m. spets, H&M
♥ Pumps, Bianco

Jag
♥ Spetsbody, Lindex
♥ Kjol m rosett, Indiska
♥ Glittriga heels, New Yorker


En närbild på Hannas underbara, nyinköpta heels. Galet snygga!





RSS 2.0