Paket!!


Nu finns den här hos mig, den underbara röda jordgubbsklockan!


 

                                  

[Ni får ursäkta att bilderna inte är de bästa! Hade lite bråttom]
      


Glamour!

Köpte Glamour idag. Äntligen! Den är min absoluta favorit-tidning! Såfort jag läst det senaste numret av tidningen längtar jag tills nästa nummer kommer, och tiden där emellan känns som en evighet.
Ser fram emot att få njuta av innehållet.

Glamour

[Denna bild hittade jag här]

I've got M@il!


Fick en glad överraskning när jag kollade min mail nyss. Carin från Kyss Johanna skrev att jordgubbsklockan är påväg! Den kommer imorgon eller på torsdag.

 I can't wait!


Tv-Time!

                             
Victorias Secret


Äntligen är alla räkningar betalda! Nu blir det att ta på sig den rosa mysdressen från Victoria's Secret, göra en kopp med daim-cappuccino och krypa ner i soffan framför Desperate Houswives!
*skönt*



Dagens Outfit..

..får bli gårdagens outfit, eftersom jag inte lyckades få upp bilden i bloggen igår.




Outfit 26 Februari* Grå klänning med stora knappar och ficka, Vero  Moda

* Svart Topp med lite puffärm, H&M

* Silverhalsband med hjärta, SNÖ

* Svarta strumpbyxor, Åhléns


















Jeansklänning från Indiska

Jeansklänning Indiska

Bild: Indiska

Hittade denna jeansklänning på Indiska! Den är ett helt klart acceptabelt alternativ till H&M's jeansklänning, som verkar vara slut nästan överallt. Dessutom kostar den här bara 299:-! Var på stan och provade den för ett tag sedan, men jag vet inte om det satt så bra på mig. Skulle nog behöva prova den lite mer ordentligt. Kan inte riktigt släppa den ur tankarna liksom!

H&M nyheter!

Vita blusen


H&M har fått in lite nyheter på hemsidan! Där hittade jag den här gulliga blusen. De finns i färgerna mintgrön, vit, svart, ljusrosa och ljusgul. Jag skulle helst vilja ha en vit eller gul! Fast kanske även en rosa?



[Bild: www.hm.com]







 


Ja tack till silvertights!

Har precis klickat mig runt bland några bloggar, och snubblade över ett inlägg i Sofiaovarlden's blogg om silvriga tights! Jag har varit väldigt skeptisk till dessa i början, när jag sett modellerna på catwalken använda dem. Men som med allt annat, så vänjer man ju sig efter ett tag. Så nu skulle jag faktiskt kunna tänka mig att köpa ett par. Hoppas att någon av de billigare kedjorna (H&M, Vero Moda, Gina Tricot) får in silvriga tights, någon som vet?

Jag säger: Ja, tack till silvertights, vad tycker du?

Bild: American Apparel



En röd jordgubbe!

Röda klockan

Det blev den röda jordgubbsklockan! Åh, vad spännande, längtar så till den kommer!
Jag har verkligen haft svårt att bestämma mig, men nu känner jag mig nöjd med mitt beslut. Den vita blev det inte (trots att många tyckte att jag skulle slå till på den) eftersom jag ju har ett Äpple från KJL i vitt (Ivory). Jordgubben i guld hade jag lite svårt att släppa, men jag har ju så pass många halssmycken i guld, så det fick bli den röda. En jordgubbe är ju faktiskt röd, så jag får trösta mig med det när den inte går helt i stil med min övriga outfit.



Jordgubbsklockor!

                         
Klockor

 
Bilden hittade jag hos: Kyss Johanna


Läste i Kelly's blogg om dessa helt underbart söta jordgubbsklockor! Jag är såld! För 395 kr kan det bli mitt. Jag måste nog klicka hem en från Kyss Johanna, gärna redan ikväll! Måste bara fundera vilken färg jag ska ta. Den rosa är hur söt som helst, men eftersom jag nyligt beställt ett halsband med en rosa jordgubbe är den utesluten. Den gröna känns inte alls "jag", och den gula känns inte helt rätt. Så det står mellan en vit, guldig eller röd jordgubbe. Jag har beslutsångest!! *hjälp*

Underbara Rosetter!

  
Rosetthalsband 1
                                  
Rosetter är ju underbara skapelser! Så det här fina halsbandet står högt upp på min önskelista!
Dessutom fann jag det på rea hos Asos, kan det bli bättre? 

[bilder från Asos' hemsida] 

Pug purse!


Pug purse
[Bild: www.asos.com]

Hittade denna gulliga lilla börs med en mops på hos Asos! 89,50 :- är den väl värd? Jag som älskar små mopsisar! ♥

Semla

                                                                                                                
♥ Hoppas alla har en trevlig fettisdag! ♥

                                                                    
Semla

Tea-time!

Sugen på gratis te?


Jag har precis blivit te-ambassadör hos Lipton. En lite kul grej helt enkelt! Om man registrerar sig på deras hemsida och blir ambassadör, får man gratis te!
Jag vill att du också hänger på! Gå in på denna sida och klicka på "Bli ambassadör" och bli medlem du med. Då får du ett gratis startpaket med te hemskickat till dig. Som ambassadör har man inga förpliktelser, man får bara gratis te. Men värvar man fler medlemmar, så får man bonus. Och ju mer bonus desto bättre premier får man. Glöm inte att ange min mailadress: [email protected] när du blir medlem, så jag får lite extra poäng! : )

Te

New Clothes (and shoes)

                                    Puffkjol                                                                
Blus

                                                            
             

Skor i silver



* Fick hem den puffiga jeanskjolen från Ellos. Den passade perfekt och kommer nog att användas flitigt!

* Även den svarta söta blusen som jag väntat på ganska länge från H&M kom. Den var precis lika söt som jag förväntat mig. En keeper!

* Dessutom anlände de silvriga ballerinaskorna från H&M, som var ett fynd för endast 99:-. Var lite orolig att storleken inte skulle passa, eftersom jag aldrig beställt några skor från H&M förut. Men det hade jag inte behövt vara. Min vanliga storlek passade utmärkt!




Nu väntar jag på den prickiga klänningen från Ellos som dyker upp i slutet av mars!



Bloggandet går segt!

Har försökt ladda upp bilder på min blogg idag, men utan resultat! Åh, vad less man blir när det ska tjorva!

= /

Bokönskningar!

                   
Dessa böcker vill jag gärna göra plats för i min bokhylla:



              älskade skor        Cosmetic        Victoria Beckham       Shopoholic


♥  Älskade skor av Paola Jacobbi - Om kvinnors relation till skor. En bok som många killar även borde läsa, så de förstår oss bättre. : )

♥  Don't go the cosmetics counter without me av Paula Begoun - Recensioner av över 35 000 olika skönhetsmärken. En bra "uppslagsbok" om man är påväg att prova något nytt märke.

♥  That extra half an inch av Victoria Beckham - "Victoria's tips on how to look fabulous!" Ja, men ni vet.. Jag vill ha den bara för att ha liksom..

En shopaholic i New York av Sophie Kinsella - Ytterligare en bok om shopaholicen Becky - men nu är hon i New York! My favorite place on Earth! Och det känns lungt o tyggt att veta att någon annan alltid är värre än en själv. : P


Jeansklänning!

                           Jeansklänning   Jeansklänningen
[Bilderna kommer från HM's hemsida]

Jag vill ha en jeansklänning i vår! Den till höger från H&M är ju jättefin! Men när jag tittade runt på hemsidan blev jag mer sugen på den förklädesliknande modellen. Den ser faktiskt ut att vara gjord i ett jeansliknande tyg (or am I wrong?). Tänkte klicka hem den right away, men vad händer? Jo, ingenting! Bilden kommer upp med den går inte att beställa. Med min vanliga otur är den väl slut redan.. I så fall får det bli den andra helt enkelt.

Update: Klänningen till vänster är Sold out. :(
Funderar fortfarande på den andra..

The strawberry!

Min söta rosa jordgubbe från Kyss Johanna kom i fredags. Sweeet som bara den! Precis som jag förväntat mig. Måste dessutom passa på att ge Kyss Johanna beröm för den perfekta service man får. Mycket uppskattat!

Klänning med rosett

Jag föll pladask för denna skapelse från Pronto Moda. Frågan är ju bara om jag passar i den.. Men med 40% rabatt, blir den ju nästan gratis. Så det är nog värt att chansa! : )

Klänning med rosett

Sold Out!

Slutsålda!! Finns det något ord som klingar sämre i ett skogalet öra?
Dessa skönheter från Haléns är tydligen helt slut. Tusan också, hur ska jag komma över det här?
Så går det när man väntar förlänge med att beställa något! Att jag aldrig lär mig.
Jag ville ju verkligen.... Åhh!

Bild från halens.se:


skorna

Lite puff och prickar!


                                           
       Jeanskjol                        Prickig klänning


Den här puffiga lilla jeanskjolen till vänster, och den söta vita klänningen med svarta prickar till höger  "råkade" åka ner i varukorgen tillsammans med mammas beställning från Josefssons. Ska bli spännande och se om de är lika fina i verkligheten och om de sitter så bra som jag önskar.

Dagens godaste!

Provade nyss de nya mums-mumsen med jordgubbssmak!
Helt galet smaskigt. En till tack!  ; )


Mums Mums
[ - Bild: www.cloetta.se - ]

På tal om Herrskor..

  ... så tycker jag precis som min vän att herrskorna som nu verkar vara påväg in i damernas skogarderober är på tok för "herr-iga". Men jag har hittat ett par vita herrskor från Skopunkten som jag faktiskt gillar! De är vita (svarta ser mer manliga ut), med fint innertyg, till ett bra pris och med ett vitt eller svart smalt sidenband som snöre vore de ju genast lite mer tjej-iga! Så varför inte skaffa sig ett par manliga skor och sätta en lite kvinnlig touch på dem?

Bilden kommer från skopunktens hemsida!

Prada + LG = Sant!

Jag säger bara två ord: VILL HA! Och ett tredje: NU!

Prada


Gulligaste Broschen!


Mops

Hittade denna gulliga hund-brosch på Kyss Johannas hemsida! Åh, den ser ju precis ut som en mops! Eftersom jag drömmer om att skaffa mig en sån hund, så är ju det här verkligen broschen för mig!



RSS 2.0