Chanel



Vem skulle inte kunna dö för en Chanel väska? Ja, självklart överdriver jag när jag skriver dö, men de som verkligen vill ha en förstår känslan. Jag önskar mig såklart den klassiska modellen 2.55! Såg att Asos börjat sälja gamla Vintage Chanel väskor! Kollade in de som fanns inne nu, men var inga modeller jag är sugen på. Men det kanske är värt att kika in där ibland, mitt vad det är så finns den där - Drömväskan!

Väskorna finns här!


Lovely Little Blue Dress








Fyndade denna otroligt söta klänning med volanger på H&M i förra veckan. Och den var ett riktigt fynd! Inte bara för att den var så fin, men den var ju praktiskt taget gratis. 99 kr!
Skynda fynda, för nu finns den uppe i webshoppen!


Bild: H&M Shop Online

  


Lördag 20 februari



En bortglömd outfitbild. Men bättre sent än aldrig!
Denna lördagens outfit blev rätt lik lördagen innan. Men nu fick pälsen åka på och mina nya kängor från Skopunkten som jag köpt helgen innan. Och som Club Nilson Gruop medlem fick man dem för 299 kr!



Bild: Skopunkten


Ellos Delivery

 







De lappade jeansen jag beställt från Ellos kom idag! De passade fint i storleken och va riktigt snygga i verkligheten! Med rabatten betalade jag bara 239 kr fför dem (ord.pris 399 kr).













Sonia Rykiel

I lördags släpptes Sonia Rykiles kollektion för H&M. Jag klickade hem dessa två plagg från samarbetet:

   

Den första en svart långärmad tröja, med stor blomma framtill och den andra en söt kofta med rosetter!
Dessutom klickade jag in mig på rean och såg att bland vissa reaplagg fick man ta två st och betala 99 kr för båda. Så denna rosarandiga kofta och den mönstrade klänningen lade jag också till i paketet.


Paket att hämta




Fick ett sms igår om att jag har ett paket att hämta ut hos DHL. Och jag tror minsann att mitt Rock by Sweden halsband som har kommit. Jaaa! Ska åka och hämta det idag.

Dessutom fick jag ett fint litet paket av hjärtat nyligen, innehållande ormringen från Rock by Sweden med vita stenar. Så nu är alla mina önskningar från kollektionen uppfyllda.




Tjejigt

  

Nyheter till badrummet från H&M Home. Duschmatta och handdukar med skönhetsprodukter på - Lagomt girly! ;)

Bilder: H&M Home


På höga höjder



12 cm klackar som jag provade på Skopunkten i helgen! Snygg modell, med dragkedja hela vägen framtill. Dock kändes de lite plastiga och rätt obekväma, så de fick stanna kvar! Men snygga är dem minsann.
 


Big Bow!





Hittade en söt tröja på H&M's divided avdelning i förra veckan, med en svart jätterosett på axeln. Jag är alldeles för svag för rosetter, så den fick följa med hem. 199 pix!



 

 


Lördag 13 februari - Shopping i Finland

 

♥ Randig tröja med puffärm (ny!)
♥ Svart, kort kjol, H&M
♥ Strumpisar, Gina Tricot
♥ Stövlar med högt skaft, Skopunkten

♥ A-linjeformad kappa, H&M
♥ Halsduk, Burberry
♥ Väska, Louis Vuitton


Lördag 6 februari - Kryssning till Riga






En favorit i repris!

♥ Klänning med tyll, BikBok
♥ Nitbälte, Gina Tricot
♥ Strumpisar, H&M
♥ Heels med nitar, Tradera












Dåliga uppdateringar

Tycker att jag varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone, men tiden har inte räckt till. Helgen som var besökte jag Finland, och helgen innan det besökte jag två huvudstäder i ett svep - Stockholm och Riga. Och däremellan har det hunnit bli något "klick" på nätet och några besök i butiker här hemma. Och allt detta har såklart resulterat i lite shopping som jag tänkt visa upp i bloggen, men helt enkelt inte hunnit. Men det kommer, jag lovar! Har ju hittat en massa fint jag vill visa!



För övrigt så är det ju faktiskt bättre att jag ägnat mig åt shopping, än åt att blogga. För tänk vilken bra träning shopping är! ;) Kolla in HÄR får ni minsann se.


De finns kvar min storlek..!

          

Jag är bara ett klick ifrån att dessa snygga stövlar skall bli mina. De finns ju kvar i min storlek och allt, trots att de är på rea! Åh, jag vill men jag kanske inte borde..


Kängorna fick sig en känga

Jag köpte de nitklädda kängorna på Din Sko i förra veckan. MEN, efter att ha funderat lite och provat dem hemma insåg jag att de nog inte passade mig så bra och att det blev lite för rockigt med nitarna - de kändes inte rätt. Och med den känslan är ju risken att de aldrig blir använda, så jag packade ihop dem och gick tillbaka med dem igår!
Ska nog ge bootsen på Skopunkten en chans istället, när jag ändå ska dit i helgen! Dessutom har jag ju spanat in två par skor till jag vill ha därifrån.




Inte den, men en annan






Kollade efter tunikan med puffärm och nitar, men den var inte lika fin i verkligheten som jag trodde. Kom istället därifrån med denna topp. Hann aldrig priova den i butik, och adet är one size, så det ska bli intressant att  se om den sitter bra på.

Bild: Lindex



Update: Jag kände mig inte alls "hemma" i denna oversize modell, så den fick åka tillbaka!


Måndagens vill ha!

 

 

 




Måndagens vill ha! Snygg tunika med puffärm (älska!) och dekorativa nitar och kedjor vid ena axeln! Finns även i grått och rosa och kostar 249 kr hos Lindex.








Söt som en clown?






Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker denna tröja från Gina Tricot är ursöt eller bara lustig! Randiga tröjor är jättesnyggt, men kragen påminner mig liite om en clowndräkt. Måste nog prova den för att kunna avgöra om den är något att satsa på.







Kilklackar med dragkedja






Snygga lågskor med kilklack och dragkedja! Har spanat in de på nätet tidigare, och idag såg jag en som hade dem på sig. Jättesnygga och ganska hög klack. De vårskorna vill jag ha!

Bild: Skopunkten








Rock by Sweden

         

Bilder: Halsband & Ring

Jag är riktigt sugen på detta snygga halsband från Rock by Sweden! Har sett det i svart tidigare, men nu när jag såg det med sötvattenspärlor föll jag pladask! Fick den snygga ormringen ur samma kollektion i julklapp och jag gillar den skarpt. Nu finns även den med vita stenar och jag skulle inte ha något emot att äga den också!


Kängor



Bilder: Känga 1 & Känga 2

Jag är i behov av ett par lite grövre skor/kängor utan klack som är lite fodrade. Har kollat lite på nätet och hittade två snygga alternativ! Skopunkten har en enklare modell som nu är nedsatt till 299 kr, medan Din Sko har en snäppet snyggare version med lite nitar för 449 kr...


RSS 2.0