En sommardröm

image772

image773

Åh, klänningen kom igår. Helt underbar är den! Älskar det färgstarka blommönstret. Två underkjolar, varav en i stelt tyll gör kjoldelen extra vid och vippig. Jag älskar den!

Den är som en sommardröm...

Påväg till mig

                                       Blommig, vippig klänning från H&M Trend, strl. 38

Bild lånad från Tradera

Denna underbart söta skapelse är just nu påväg hem till mig!
Hoppas jag får den med posten idag, jag längtar!

Långklänning

                              image770
Jag och långklänning. En kombination som jag fått för mig inte funkar. Många långklänningar känns för mycket liksom. Så bohemisk på nåt sätt. Inget som kanske passar mig, eller min längd (tror att jag ser väldigt kort ut i långklänning).
Men, denna vackra klänning, men fint mönster och glasigt matrial.. hur kunde jag låta den gå förbi mig? Den fanns på H&m tidigare, och såldes för ynka 149 kr. Jag har missat den helt. Så fin, och så billig. Den skulle jag absolut ge en chans, trots de extra decimeterna.

Någon därute som har en i storlek 36 eller 38 som inte används och som ni vill bli av med? *blink*

En lösning

image769

Funderade på hur jag skulle ha min topp från H&M Trend igår, och som jag skrev tidigare var tanken att ha en kjol under, så det blir som mer som en klänning. Jag testade med min lilla, svarta vippiga kjol, och det funkade ju fin- fint (ser dock lite tokigt ut på bilderna eftersom jag bara satte dit kjolen lite slarvigt).

Nytt på benen

image768







Söta prickar på benen har jag inget emot. Därför slog jag till på dessa svarta strumpisar med vita prickar på från Lindex för ett tag sedan!
Känns kanske lite "off-season" med svarta strumpbyxor, men de vita prickarna gör ju det hela mycket bättre, dessutom kan de va fina till en vit kjol!

Rött med prickar

image767

I helgen besökte jag en marknad, och som alltid fanns det en massa skräp. Men jag blev riktigt glad när jag hittade dessa söta pumps med prickar på för ynka 50 pix. Och de fanns i rätt storlek. Hejja! :)

En överraskning

image766





Åh, vad glad jag blev när jag kom hem en dag i förra veckan, och det låg ett paket i posthögen på hallgolvet. Öppnade det direkt och i låg en tischa med skotryck (massor med pumps!) på.

Min lilla mamma och moster vet att jag ääälskar skor och hade köpt den till mig för de tyckte att den passade mig rätt bra!


Så gulligt av dem. =)





Bruna sandaler

Jag skulle vilja ha ett par bruna sandaler. Jag tror knappt jag äger några bruna sommarskor överhuvudtaget. Det är verkligen något som fattas, fast jag har så många par skor. Så det skulle vara perfekt att komplettera skogarderoben med. Ellos har ett ganska bra och prisvärt utbud av bruna högklackade sandaler på sin rea och outlet! Är ganska sugen på någon av de två översta.

image765


Fyndat

I helgen gjorde jag två fina fynd på Gina Tricot. De har en del rea nu med plagg för 49 kr och 79 kr, och för skojs skull tog jag en titt. Det resulterade i två fina plagg för bara 158 kr!

image764       image763 
En supersöt liten kofta i naturvitt med klädda knappar och knyt i midjan. Precis vad jag saknat, en vit kofta! Dessutom fann jag en volangtopp som jag tänker använda som kjol!

Bilder: Gina Tricot

Rooooaaarrr!

image760







Det är nästan så att jag skrattar lite för mig själv när jag ser vad jag kommit hem med för klänning. Takterna sitter i. =) De som känt mig ett bra tag förstår nog precis vad jag menar när ni ser att klänningen är prydd med tigrar. Tokigt nog var jag väldigt mycket för både leopardprickigt och tigerrandigt förut. Det har tonats ned en hel del på senare tid. Men när jag såg den här färgstarka, exotiska, tigerklänningen kunde jag inte låta bli. Det är inte bara en tiger, utan två på klänning. Så nukan jag gå runt med en tiger på rumpan. Tihi! 









Vippigt

image759

Denna vippiga kjol köpte jag i förra veckan från H&M Divided. Var egentligen ute efter den vita, men den fanns inte kvar i min storlek och eftersom jag verkligen älskar modellen köpte jag den i svart. Men jag är verkligen fortfarande sugen på den i vitt också, för den är så somrig och fin. Så nu har jakten börjat. ;) Hoppas, hoppas jag får tag i den!
Kanske du har sett en i vitt i storlek 36?

Update
Jag hittade den vita!! Igår bara hängde den där på en klädställning med en massa andra kläder, och bara väntade på just mig. Yes!

image761

Ett fodral


image758




Fick tag i det blommiga fodralet från Gina Tricot efter många om, och men! Har varit slut på alla ställen jag kollat och de verkar inte komma in mer heller. Så även denna gång fick min vän Hanna ställa upp. ;)
Snyggt med de rosa och gula blommorna mot den svarta bakgrunden, och sen gillar jag ju modellen.

Tänker använda mitt fodral till ett par svarta höga klackar i sommar, och så en ljus sliten jeansjacka till förstås!



Sandalerna

image757

Snyggingarna från Din Sko fick flytta in i min sko-samling efter att jag provat dem i butik och insett att dessa kommer bli väl använda i sommar! De är verkligen snygga på, och känns sköna att gå runt i.

Senaste dagarna i klädväg

image754







- Topp "Love Luxury", Gina Tricot
- Kjol, Tradera
- Orange bälte, H&M
- Strumpisar, Kappahl
-Namnhalsband, present
- Orange armband, Kyss Johanna
- Guldballerinas, H&M

Till det:
-Skinnjacka, Vero Moda






     





image755








- Body, Gina Tricot
- Kjol, Tradera
- Bälte, Friis & Company
- Prickiga strumpisar, H&M

Till det:
- Skinnjacka, Vero Moda
- Pumps m. rosett, Skopunkten











image756







- Linne, Gina tricot
- Kjol, Gina Tricot
- Strumpisar, Kappahl

Till det:
- Skinnjacka, Vero Moda
- Converseliknande tygskor, Ica Maxi













 

Ett guldkorn från H&M

                             

Bild lånad från Tradera

Åhh, tack vare min underbara vän Hanna hänger nu denna sötnos hemma hos mig och bara väntar på att bli använd. Hon var så snäll och köpte den till mig i Stockholm - Tack vännen!
Den är för kort att ha som klänning, men jag tänkte ha den med en kjol under.

Lovely.

[ För er andra som också vill ha en, så finns den nu igen på webshopen ]

Galet!!

Jag tycker att den blommiga, lilla tubklänningen från H&M Trend är väldigt söt. Jag har som alla andra bloggat om den tidigare, och ja jag skulle också vilja ha den. Men jag måste bara säga att det är helt GALET vad folk vill betala för den. Kollade in klänningen på Tradera och det fanns några ute, till överpriser såklart. Men den här auktionen tar ju priset! Budet är uppe i 1650 kr at the moment! Ja, vad ska man säga?!

H&M/HM Trend klänning, blommig tubmodell strl 38

Gladiator på högre höjder

Hittade ett par supersnygga gladiatiorsandaler med hög klack på Din Sko's hemsida, som jag bara måste kolla in i butik. De skulle jag mer än gärna trippa omkring i under sommaren och de vore ett bra komplement till mina platta gladiatorsandaler som jag köpte förra året!


image753

En bortglömd

image752              




En bortglömd outfit kan jag väl bjuda på, med premiäranvändningen av mitt blommiga linne! Hittade den i kameran när jag laddade över några andra bilder. Tokbillig outfit btw. Linnet kostade 80 kr, kjolen 49 kr på rea och strumpisarna typ 40 kr  = 170 kr.  Inga designerplagg precis, men ack så plånboksvänligt! =)

- Blommigt linne, H&M
- Kjol, Gina Tricot
- Strumpisar, Kappahl








Yesterday

image751









Blev en rätt skön och ledig stil igår. Men en kjol åkte på, i vanlig ordning. Jag är liksom inte någon riktig "byxtjej".


- Randig tröja, H&M
- Jeanskjol, Ellos/Josefssons  
- Strumpisar, H&M
- Converseliknande tygskor, Ica Maxi (!)


















Skira volanger

Möttes av en liten skir volangtopp inne på H&M häromdagen. En naturvit/puderrosa sak som var helt underbar!
Provade den och insåg rätt snabbt att den skulle bli på tok för kort som klänning i min storlek. Men jag fastnade verkligen för toppen, så den fick följa med hem iaf.
Dock funderade jag på hur jag skulle lösa att kunna ha den som klänning. Tanken på ett långt linne i naturvitt slog mig, men de jag hittade på stan hade brottarrygg så det var inte fint till klänningen, eftrsom det syntes baktill. TIllslut hittade jag ett spagettilinne i en perfekt naturvit färg, som jag ska ta bort axelbanden på så det blir som en tubtop att ha till kjol under. Resultatet syns på bilderna nedan!

image750

Osäker..

image748

Denna söta, blommiga volangkjol hittade jag helt otippat på Kappahl! Där brukar jag typ aldrig handla kläder, bara strumpbyxor och underkläder de få gånger jag handlar där. Hade dessutom 30% rabatt så kjolen kostade bara 175 kr.Fastnade för det ljusa, blommiga tyget - hur sött som helst.  Är dock lite tveksam på om jag ska behålla den eller inte. Förmodligen ska kjolen egentligen sitta på höften och vara en lite längre kjol, men så vill jag inte ha den. Och när jag sätter den högt i midjan blir den lite stor upptill och måste bäras med bälte. En annan lösning är att göra den kortare, sätta resår och ha den på höften. Men kommer jag verkligen få det gjort?
Tur att Kappahl har 30 dagars öppet köp! :P

Vad tycker ni? Ha den högt i midjan med bälte, korta av den eller lämna tillbaka den?

Sailor!

Sommar och Sol, en härlig årstid! Och med sommaren kommer det snygga seglarmodet tillbaka. Marinblått, vitt och rött, kombinerat med guld och ränder - det är fint! Hittade en jättefin seglarmössa för bara 69 pix på en sida jag aldrig besökt förr, hur som helst blev jag sugen på att sätta ihop en liten sailoroufit, och så blev det!

image747


Marinblå kofta med guldknappar, Catalog
Vita shorts, H&M
Sjömansmössa, Eksons postorder
Seglarskor, Catalog
Guldankare - halsband, Betties Galleria

Ny plånbok

Har ju helt glömt bort att visa min nya snygga plånbok i skinn som jag köpte på H&M, på min lilla Stockholmsweekend för någon vecka sedan. Så, här är den:

image746

Underbara kjol

Kunde inte låta bli att slå till på denna underbara blommiga kjol i helgen!
Vippig . Somrig . Knälång . Färgglad  -  En riktig karamell!

image745

Bild: Gina Tricot

Shopping på Gina

Besöket på Gina Tricot igår resulterade i en klänning och en body!

Hittade den svart/vita klänningen med söta detaljer framtill, som jag spanat in på nätet. Dessutom fann jag äntligen den blårandiga bodyn i min storlek så den fick också följa med hem.

image743   

image744




Tisdagens outfit

image740

♥ Svart body, Gina Tricot
♥ Lila kjol, H&M
♥ Mönstrade strumpisar, H&M
♥ Rosett i håret, gammal

Mönstrat!

image738

Denna härligt mönstrade klänning från H&M hänger nu på min klädstång här hemma!
Trodde den skulle ta slut rätt snabbt i butik, men jag lyckades komma över en i min storlek i alla fall.
: )

Dove Go Fresh!

Hej, jag heter Veronika, och jag är en Buzzador!

Har precis fått en ny Buzzador kampanj hemskickad till mig som bestod av Dove's Go Fresh produker. Fick hem några deodoranter och en stor duschcreme! Så nu är det dags att buzza och testa lite produker igen.

image737

RSS 2.0