En beställning!




Bilder: H&M

Gjorde en liten "budgetbeställning" från H&M i veckan. Eftersom jag skickade tillbaka Divided Exclusiveklänningen, så blev jag ju utan nyårsklänning. Tänkte istället att jag skulle ha en jag redan har i garderoben, men den var inte så fin som jag minns den och satt inte alls så bra. Men så klickade jag mig runt på H&M's hemsida och blev påmind om de fina klänningarna för 199 kr. Tänkte att den cerisa kunde vara en passande nyårklänning (tråkigt att alltid ha svart), så jag klickade hem den i två storlekar för säkerhets skull. Passade även på att beställa den fina stickade tröjan med volanger för 99 kr och sen bältet på bilden ovan men i svart som jag velat ha länge! Dessutom med 10% clubrabatt och 50 kr på det!


Det sa klick




Och nu är den snygga "pumpströjan" påväg hem till mig!
Kommer nog bära den tillsammans med mina svarta paljettleggings!



Chanelinspirerat, ja tack!



Hittade den här fina kavajen på Kappahl idag! Måste säga att jag blev överraskad.

Så, så, så fin!


10 Good days

10 Good Days är Lindex nya kampanj, där de varje dag under en 10 dagarsperiod kommer erbjuda ett moderiktigt plagg till ett mycket bra pris! Först ut var två olika par leggings som egentligen kostar 199 kr, som just idag såldes för bara 79,50 kr. Jag fyndade de svarta nu i eftermiddag!


Bild: Lindex


Kan jag låta bli?



Bild: Gina Tricot

Nej, det blir svårt! Jag menar, det står ju i princip mitt namn på tröjan.


Pynta granen med girl power

Julen närmar sig med stormsteg! Inte alls länge kvar tills det är dags att pynta julgranen. Och självklart kunde jag inte låta bli att slå till på en liten annorlunda version av julkulor (eller pumlor som vi säger här uppe!) idag. På Rusta kan man nämligen hitta sådana iform av högklackade skor (även handväskor, parfymflaskor, läppstift och nagellack)! Ingen har väl missat att jag älskar skor, och hur bra är det inte när jag till och med kan hänga dem i granen. :)


Första paret ut..

Här kommer ett av mina nyinköpta par skor!
Dessa, ett par höga klackar med massor av guldnitar.





S.K.O.R

Har inte hunnit blogga om mina nya.. hmm.. 3?.. (Oj, det  blir visst tre) par skor jag köpt nyligen! Ett par snygga, guldnitade partyklackar, ett par högklackade overkneestövlar med snörning, och sist men INTE minst, mina nya Jimmy Choo! Två av paren köpte jag i Stockholm i helgen, och stövlarna i Skellefteå helgen innan. Får minsann återkomma om detta.

Vill inviga dem NU!


Årets julklänning?



Köpte en julröd klänning på H&M Divided idag! En söt, kort modell med markerad midja och 3 st rosor under bysten. Jättesöt och jätteröd! Tänkte den kunde passa till julklänning! Kanske på julfesten och till julaftonsklänning. Men jag är helt ovan att bära rött, så jag måste prova den här hemma ordentligt innan jag bestämmer mig.

(Den ser lite orange ut på höger bild, men klänningen är äktröd.)


4 of 1 kind



Åh! This is my kind of dress.

Men så många färger att välja på! Har redan en gammelrosa klänning med tyll, och svarta klänningar har man ju en drös av. Så skulle jag slå till på någon av dessa, så blir det nog en cerise (härlig färg!) eller kanske en blå..

199 kr hos H&M - KAP!


Ärenden på stan..

Fick sms igår om att paketet från Lindex kommit! Är den leomönstrade toppen som jag beställt förra veckan. Paketet kommer ju till Lindexbutiken, så idag efter jobbet måste jag ta mig en tur på stan.

Dessutom tänkte jag faktiskt ge partyfodralet på Gina Tricot för 199 kr en chans. Har kollat in det tidigare och varit sugen, men har varit lite skeptisk till att det skulle sitta bra, utan att faktiskt ha provat det. Men igår sprang jag in en vända i butiken, hann tyvärr inte prova den då, men la istället undan den till idag. Ska i alla fall ge den en chans och prova den! Kan passa bra till någon av julhelgernas festligheter!



Update
Hämtade tröjan och den passade fint, men trodde dock den skulle vara längre! Klänningen på GT var däremot ingen hit på mig. Tyvärr!


Idag: Jimmy Choo



Inte helt oväntat möts jag ständigt att denna bild när jag försöker komma in på H&M's webshop!
Åååh, kom igen nu! Jag som verkligen vill ha ett par skor!


Update

Icket, det gick inte med webshopen för min del, när jag väl kom in var skorna jag ville ha slut. Dessutom hade jag missat chansen att stå och köa kl 10.00 när butikerna öppnade eftersom jag då satt vid datorn då.  Åkte in till stan senare och det verkade till en början omöjligt, och än mer bessviken blev jag när jag såg en massa tjejer springa runt med den snygga påsen på axeln.. Men skam den som ger sig! Till min glädje blev ett par Jimmy Choo mina tillslut, dessutom precis den modell jag helst ville ha! LUCKY ME!

För ni förstår.. Jimmy Choo är nämligen ett måste för en skoälskare som mig <3


Djuriska ben

Såg ett par snygga strumpbyxor i ett skyltfönster hos H&M för ett tag sen. Ett par tigermönstrade tunna varianter. Tyvärr var de redan slut när jag upptäckte dem. Men när jag var i Finland sist, fanns det massor kvar och som tur var även i S! Till min förtjusning var det ett 2-pack med strumpisar - det var alltså inte bara ett par tigerrandiga, utan även ett par leopardmönstrade! Dubbel jackpott, sådana ville jag ju också ha! Eftersom jag oftast bär svarta klänningar på fest, så kan ju dessa bli ett bra sätt att piffa upp outfiten på!



Vänta bara tills benen börjar morra ;)


Tjejhelg i Stockholm i helgen med vännerna ♥ Shoppingrunda på stan idag!


Nya skor

Har glömt visa två av mina nya par skor!
Ett par "gåvänliga" stövlar med högt skaft (det gillar jag!) och ett par snörade kängor med ca 9 cm klack! Stövlarna fick jag med 30% rabatt och kängorna för halva priset. Inte illa!


Ett onsdagsfynd!








En lite längre mönstrad topp inhandlades hos Lindex shop online idag, för endast en ynka 50-lapp. Vilket fynd! Snygg till svarta strumpisar och ett par kängor!

Bild: Lindex





En snygg päls!

Gissa vad min mami köpte idag? Jo, den ursnygga fuskpälsen från H&M. I storlek 36 dessutom. Jag lär ju tjuvlåna den mer än en gång nu i vinter!



Har ju en pälsjacka som jag köpte förra året som fortfarande funkar, även en svart som har flera år på nacken. Men den här är ju i en annan modell och lite variation skadar ju inte. Eller hur? ;)


Leosjal!







En ny leopardmönstrad sjal blev min nyligen! Kunde inte låta bli att köpa den eftersom jag letat en grå (har ju redan en brun/beige variant) och det var den allra sista de hade. Den är tunn, men ändå nog lång att vira många varv runt halsen om man vill det. Den hjälper mig att på ett enkelt sätt att liva upp en helsvart outfit, vilket det blivit mycket av på senaste tiden.







Att resa i rosa

I've got a thing for pink! Och har samtidigt behövt en ny resväska. Letade efter en när jag skulle iväg och resa sist. Men hittade ingen nog fin, så jag fick allt klämma ner packningen i min gamla. Men så råkade jag komma över en nyligen, precis en sådan som jag ville ha! Och var rosa, och dessutom nedsatt till halva priset!
Kommer få användning av den redan på torsdag, då jag ska va på resande fot igen!


Bild: Google


En rolig detalj till garderoben

Råkade springa på några dörrskyltar (heter det så? Ni vet en sån man hänger på dörrhandtaget..) på en Dollarstore butik. Tyckte texterna träffade ganska rätt, så jag tog med mig två st. De kostade bara en guldpeng styck. Fina att hänga på garderobsdörren exempelvis.


Två kjolar



Har fyllt på garderoben med två nya kjolar!
En leopardmönstrad från H&M och en i krossad sammet från Lindex.
I like skirts!


A dress made for me?










Så kändes det i alla fall när jag såg den! Supersöt, enkel och ledig klänning! Gillar den a-linjeformade modellen, och volangerna vid ärmarna gör ju hela klänningen. Hoppas jag känner att den är gjord för mig även när jag provar den.

Bild: Gina Tricot




Åh!





Suck! beställde ju klänningen från Divided Exclusive kollektionen, men storleken passade inte, så jag besällde en ny. Fick den igår och till min stora besvikelse satt inte den heller bra! Så jag får skicka tillbaka även denna. Nu står jag utan nyårsblåsa i alla fall (så Hanna, jag ligger inte alls före!). 

Måste börja jakten på en ny. To be continued..




Nu har jag beställt ett!











Nu är det snygga linnet med Starbucks No.2 trycket av Emma Damm påväg hem till mig! Hoppas det sitter bra. Får visa det när det dykt upp i brevlådan.


Bild lånad hos Emma Damm





Fashion




Ni missade väl inte Svt1's promgramstart igår kväll? Nya serien Fashion berörde igår modeveckan i New York med reportage från visnigarna och lite backstageintervjuer. Jag kommer kolla även nästa vecka!
Kul att Svt slår ett slag för modevärlden.


RSS 2.0