Att fynda en festklänning








Idag kan man fynda denna festklänning hos Lindex för bara 99 kr (ord.pris 249 kr). Är sugen på att testa den! Är den snygg på såå är den ju ett kap.

Bild: Lindex Shop Online





Päls från H&M Trend





Var in på H&M på Hamngatan och provade pälsjackan från H&M Trend! Den fanns kvar i min storlek, och var riktigt fin. Men den kändes lite bylsig på mig, och sen så har jag ju redan investerat i en pälsjacka. Så den fick snällt hänga kvar!


Bild: H&M





Ett modecitat

Avslutar dagen med ett citat från Cocco Chanel, som prydde Stockholm City-tidningen jag plockade med mig från Galleian igår:

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live what is happening"
 
Coco Chanel picture
Coco Chanel.

Bildkälla: Astrology weekly

Känslor för en elektronikpryl?

Kan man ha känslor för en elektronikpryl? Då är det nog just precis vad jag har drabbats av. Behöver en laptop, och har sneglat lite på de små ultaprotabla varianterna. Skulle vara perfekt för mig - lätt att ha med sig överallt, snygga, lätta och så skulle det kunna vara en passande "bloggdator". Och med det mobila bredbandet jag har, är ju friheten total. När som helst, hur som helst och framförallt; vart som helst! Och LG har en superfin modell. Den är precis som jag vill ha den ... vit... och R-O-S-A! Jag är såld.
   
LG X110 går att få i flera färger, till exempel vit, rosa och silver.          
  
          


Bilder: Dustin Home och Pc för alla

Någon som vet något om LG X110? Bra, dåligt, vad som helst - tell me!

Ett andra par

Ett andra par randiga knästrumpor blev det för mig idag. Tycker så mycket om mina grårandiga overknee från Lindex, och idag lyckades jag komma över ett par i vinrött också (vilka har varit slut när jag letat tidigare). De kommer nog passa utmärkt till mina fina mörkröda skor från Din Sko.



Bilder: Lindex Shop online

Klänningen



Here it is! Den passade fint.

Velvet dress!







I lördags slog jag till på den snygga sammetsklänningen från Gina Tricot. Eftersom jag tidigare varit intresserad av fodralet från Monki. Jag gillar modellen på klänningen och materialet i snygg sammet gör den lite annorlunda. Provade den aldrig i butik, så den ska provas ordentligt hemma innan jag vet om den får stanna. Den blir snygg med lite uppdragna ärmar, till svarta tunna strumpbyxor, svarta höga pumps och ett långt halsband!





Tack herr skomakare



Mina älskade klackar från H&M fick ganska snabbt vara med om ett missöde, dragkedjan gick sönder andra gången jag använde skorna, och H&M bad mig vända mig till en skomakare som skulle få sy dit en ny dragkedja (på deras bekostnad). Men skomakaren bara fixade och trixade lite så var dragkedjan i funktion igen. Tack herr skomakare, you made my day!
(klickbar bild)

Leggingsen är fab!



Paljettleggingsen från H&M passade fin-fint och de är helt fab!
Ser verkligen fram emot att få använda dem.

Jag har fått paket



Fick nyss ett sms med en paketavi. H&M-beställningen innehållande palettleggingsen går nu att hämta ut  Är så nyfiken på om de är så snygga som jag tänkt mig! Får försöka hinna med att åka till utlämninsstället idag, annars får det bli på shoppingrundan imorgon! Bild kommer senare.

Enjoy the weekend people!

Paljettjacka

Jag skulle verkligen vilja ha en snygg paljettjacka att ha över klänningen när man går på fest, eller bara ha för att snygga till en enkel vardagsoutfit. Hittade en fin variant på New Yorker igår, men vet inte om jag ska slå till. Kanske borde leta lite second hand också?



A dress with a bow






Riktigt fin festklänning från Lindex! Modellen med tubtop och rosett gör klänningen till en keeper! Den skulle jag inte ha nåt emot att bära under någon av julen eller nyårets fester!

Bild: Lindex Shop Online



Rosor i håret




Fyndade dessa fina hårklämmor med stora svarta rosor på, hos H&M Young för en 20-lapp! Jättefina om man vill lätta upp en annrs tråkig frisyr!






 


En enkel klänning med en spetstouch







Blev lite sugen på den här klänningen från Gina Tricot! Ett enkelt fodral, men med en snygg skärning bak och spets över ryggen. Snyggt!

Bild: Gina Tricot








Paljetter på benen




Har varit och spanat in de snygga paljettightsen som Sofi skaffat sig från Bik Bok, men tyckte nog att de var lite väl dyra med tanke på dess användningsområden. Så jag blev väldigt glad när jag fann dessa hos H&M's webshop 300 kr billigare! Måste kolla om de finns på stan i eftermiddag.

Update: Inga i butik på stan, så jag klickade hem dem från webshopen!

Bild: H&M



My new fur!



Slog till på den snygga pälsen från Cubus nu i helgen!
Jag tror jag ska flytta in i den :)
Och det bästa av allt var att det just då hade 25% rabatt på alla jackor.

Tips!

Ville bara tipsa om en inspirerande sajt på nätet som heter Min Outfit, för er som inte besökt den innan! Där kan man ta del av massor med outfits som andra burit, eller varför inte bli medlem och lägga upp egna outfitbilder. Sen kan man vinna priser i dagens-/veckans-/månadens- och årets outfit!

Ljuvlig doft




Fick en liten present av min söta vän som jag hälsade på i helgen. Det var en body lotion från Victorias Secret som doftar jordgubb och champagne! Ljuvligt!




Bild: Victorias Secret






Indiska vs Michael Kors


Bilder: Indiska & Michael Kors

Hittade ett snyggt fodral på Indiska's hemsida (som de för övrigt gjort om) i härliga höstfärger! Gillade den massor. Och det är inte svårt att se att inspirationen är hämtad från Michael Kors' Gardenia Sheath Dress. Klänningen från Indiska kostar bara 199 kr, medan Michael Kors klänning går lös på 1.895 $. Och vet ni? Den från Indiska är ju snyggare!

RSS 2.0