Kjol + linne = sant?

 

Bilder från Lindex.se: Kjol & Linne

Vilken snygg kjol jag hittade hos Lindex webshop! En bomullskjol med svarta detaljer av sinnimitation!
Kom samtidigt på att jag faktiskt redan har den svarta toppen med kedjor som man också kan hitta där. Tror det skulle vara snyggt att stoppa ner linnet i kjolen och bära dem tillsammans. Måste nog spana in kjolen lite närmare i butik!


Lördag 30 januari








Inne:
♥ Randig paljettröja, Vila
♥ Svarta byxor med skinn, Gina Tricot

 Ute:
Svart kappa
Skinnkrage
Svarta overknee stövlar














Stråhatt

Jag är sugen på att införskaffa en stråhatt till sommaren. Snyggt till en marin stil med till exempel randig tröja, jeansshorts och vita tygskor. H&M har en variant på herravdelningen för endast 69,50 kr. Kanske borde slå till? Men då skulle jag isf sätta dit ett svart eller marinblått band runt hatten.
      

Bild: Google


Randigt



Bilder: Gina Tricot, Lindex, H&M, Kappahl


En randig tröja är alltid snyggt! Det finns många sådana i butikerna nu. Dessa ovan är bara ett urval. Jag ska nog satsa på två varianter, en lite snävare topp som jag kan ha nedstoppad i kjolar och en med lite mer loose fit, som är snyggt till jeans och shorts. Vad gäller den snäva finns en snygg på H&M Divided med puffärm som jag nog slår till på.


Tuffa jeans

 
Bild: Ellos


Jag gillar stuket på dessa jeans från Ellos. Kotar bara 399 kr och dessutom har man 30% rabatt på valfri vara. Så de kostar inte mycket. Är sugen på att beställa, men frågan är vilken storlek jag ska ha? Jag har aldrig betällt jeans från Ellos förut. Enligt recensioner är de "normala" i storleken. Men vad är då det? Kan varierara mellan 2 storlekar beroende på märken för mig.


Jeans









Reafynd! Ett par snyggt slitna jeans från Zoul (MQ) för 179 kr.















Tre(!) nya väskor

 
Snygg vårväska i ljus, ljus rosa skinnimitation. Gillar lite större väskor, och fastnade direkt för den dova rosa färgen. Blir perfekt att variera mina övriga mörka väskor med.


Liten partyväska med massor av volanger. Passar till den söta festklänningen!


Svart kuvertväska i skinnimitation med inslag av reptilmönster! Lite rockigare festväska, som passar utmärkt till ett litet fodral.

Samtliga väskor kommer från Kappahl.
Och varför detta massköp av väskor? Jo, Kappahl hade nämligen utfärsäljning av hela sortimentet på en av butikerna i stan och de andra har dessutom rea (halva reapriset till och med). Så jag har betalat ca 200 kr för allihopa. Medan den rosa väskan (som nu finns i butik), kostar 249 kr bara den. Fynd!


Budat


Budade hem detta coola, silvriga, palettfodral från H&M Divided Exclusive för 110 kr i helgen! Kap!


Bild: H&M

Budade även hem denna guldiga paljettklänning. Tror den kan bli fin till bara ben och högklackat.



...Tradera är som gift! :P


Jimmy Choo Dress



Bild: H&M

När jag var i Stockholm i november och shoppade mina Jimmy Choo heels var jag även sugen på den snygga fodralklänningen full av strasstenar. Men jag provade den aldrig, eftersom jag redan shoppat endel och tyckte att 1000 kr var lite väl mycket. Men jag har inte riktigt kunna släppa den än, och saknade den faktiskt när jag skulle ha en partyoutfit i julas. Och nu finns det i webshoppen för 499 kr. Dags att slå till?


Markerade axlar

Metallica   Metallica

Bilder: NovaQueen

Snyggt med markerade axlar! Just nu är denna snygga klänning nedsatt till 299 kr hos Nova Queen! Dessutom finns en rabattkod med 20%. Men 70 kr i frakt för ett plagg? Måste isf kolla om det finns något mer jag vill ha..


Tji fick jag!

Bara för att jag klagade på rean i år och var speciellt kritisk mot H&M så kom jag såklart hem med riktiga reafynd, från just H&M, igår. Två klänningar som jag tidigare velat ha (en som jag dessutom bloggat om) men aldrig köpt som nu bara kostade 50 kr/st. Had to have!


   

Den gröna en söt volangklänning, och den andra ett tight jeansfodral!


Jaa, den är min!


Åh, gissa om jag blev glad när jag gick in på H&M igår efter jobbet och såg den ursöta koftan med rosett framtill som är slutsåld på hemsidan, hänga framme. Och alla storlekar fanns! Köpte med mig både en 36:a och 38:a eftersom jag inte hann prova den ordentligt i butik.

Dessutom gjorde jag två riktiga rea-kap. Tell u more later..


En tillspetsad(!) topp









 Snygg topp med markerade, vassa axlar. Denna gillar jag skarpt!

Bild: Glitzy






Några H&M-klick



Gjorde i all hast en beställning från H&M när jag såg att de snygga skorna fanns i min storlek igen.

♥ Puderbeige topp m rosetter
♥ Blommig klänning m svarta detaljer
♥ Kort svart kjol
♥ Kilklackskor med dragkedja

Den blommiga klänningen förtjänar allt en närbild, helt underbart söt:


Snygg i denim


I Kappahls nya vårkollektion har endel denim dykt upp. Såg dessa snygga denimplagg i butik igår. Både den långa skjortan och den snygga jackan med en tjejigt touch med volanger är fina.

Me like! Me want!


Neej..

...de ursnygga (och billiga) kilklackarna från H&M är slut i storlek 37! Hade ju tänkte göra en liten beställning från Online Shopen ikväll. Får nog avvakta lite med det i hopp om att en 37:a dyker upp på lager igen i dagarna.


Ont om reafynd

Årets rea har inte direkt imponerat. På butikerna i stan har utbudet varit lika dåligt som vanligt, tråkigt! Visst kan man hitta några fina plagg, men överlag inget man vill ha. Förutom Colette Powell klänningen från Nelly, har jag endast reafyndat en H&M-klänning i svart och guld! Blev faktiskt lite förvånad när jag hittade en klänning jag tittat på tidigare hos H&M, på reastället. Brukar inte hända så ofta där. Det är en jättefin fodralmodell med linnedel upptill och med glittrande guldtrådar i kjoldelen. En enkel, men snygg partyklänning!


Bubbelgumrosa!

Klockan dök också upp nu i slutet av veckan, även i det här fallet gick leveransen snabbt. Beställde i tisdags och i torsdags var klockan hemma hos mig. Den levererades i en fin ask, men extra länkar till armbandet, ett extra batteri och ett litet verktyg. På bilden på hemsidan såg klockan nästan lite cerise ut, men i verkligheten var den riktigt rosa, ljusare än på bilden. Den va jättesöt, och jag har inget emot bubbelgumsrosa, inte det minsta! ;)


Klänningen har kommit


Klänningen ala "Carrie" från Nelly anlände i brevlådan igår - snabb leverans! Som på bild, fin även i verkligheten. Den övre delen av klänningen är finstickad, vilket gör att denna Colette Powell klänning funkar bra även under vintern och våren. 


Tuffa heels!



Bild: Skopunkten

Dessa tuffa heels råkade jag klicka mig förbi hos Skopunkten.
9 cm klack, dragkedja på insidan och reglerbara spännen längs hela skon.
Snyggingar!


En försenad julklapp till..




... mig själv fick bli en ny klocka! Beställde den rosa från smalslips.se. Tänkte passa på nu, så att inte rabattkoden hinner gå ut. Beställningar inom Sverige är fraktfria och man verkar få hem den direkt i brevlådan. Perfekt!




Couldn't wait!





Jag klickade hem den snygga klänningen från Nelly igår. Vågade inte vänta längre, för det vore ju just typiskt om den vore slut när jag väl bestämt mig (velig som jag är) för att beställa den. Så nu håller jag tummarna för att den snart dyker upp och att storleken passar.



Bilder: Nelly




SATC 2



På tal om Carrie.. Någon mer än jag som längtar till den 28 maj? ;)


Carrie dress



Bilder: Nelly & Google

Nu finns den snygga look-a-liken på Carrie's klänning som hon bar på resan till Paris, på Nellys rea. Dessutom till halva priset! Den finns fortfarande kvar i min storlek så jag är väldigt sugen på en beställning!


Slutsåld!



Bild: H&M

Föll direkt för den snygga rosettkoftan när jag jag fick H&M's vårkatalog härom dagen! Riktigt snygg, och väldigt lik den som såldes på Top Shop förut. Men, idag när jag gick in på hemsidan är den slutsåld! Redan! Får hoppas de får in den igen, för då vet jag en som kommer klicka hem den - direkt!


Pudrigt

Några pudriga favoriter ur H&M's vårkollektion!



RSS 2.0