Resten av H&M beställningen!

Detta var det jag behöll från senaste H&M beställningen, förutom min gråa kavaj med nitar.



Tunikan från "The Garden Collection"
Den är så färgstark och udda, så den blir vacker. Den var häftig på!

    

De blommiga klackarna
Kommer bli jättesnygga till jeans. Både ett par ljusa stuprörsjeans eller ett par snygga jeansshorts.



Jeansshortsen i "Boyfriend"-modell
Snygg, lite sliten modell. Var verkligen i behov av ett par jeansshorts. Och bara 99 kr.


Snyggt eller...?


Dagens funderingar ägnas denna kavaj/kofta. Kan inte bestämma mig för om den är jättesnygg eller bara ful och konstig. Det kan verkligen vara antingen en hit, eller en miss. Allt beror på hur den sitter på. Men jag inbillar mig att den, tillsammans med ett par slitna jeans, ballerinaskor, ett vitt linne kan vara toppen i vår. Jag har ju faktiskt letat något snyggt, ljust paljettplagg att komplettera vinsterns mörka paljetter med.. Got to try it!


Skoköp

 

Nya skorna. Åh, de är grymma! Supercoola med de spetsiga nitarna. En helt ny variant av skodekoration till samlingen. Eftersom jag man fick 100 kr rabatt om man köpte två par skor, tog jag ett par till förutom dessa. Fick bli ett par vita tygskor i all enkelhet. Det behövs alltid, och det var bra pris på dem - 199 kr. Älskar mina Keds, men tyvärr ger de mig skoskav. Så det var dags för ett par nya!


Chaneligt Kavajigt

 

Ett av plaggen som var med i mina paket från H&M var denna snygga kavaj/jacka i grått med nitar på axlarna. Den kommer nog att bli en favorit. Har redan använt den, och jag gillar den massor.

En annan liknande kavaj jag har är denna vita med svarta detaljer. Tror inte jag visat den förut. Den är faktiskt oanvänd fortfarande, men i vår är det dags att börja använda den.

 


Det var inte igår..





.. man använde cykelbyxor senast. Och väldigt nyligt man sa: "Åh, minns du när man hade cykelbyxor, vilket lustigt plagg.. och i massor av olika färger." Men så kom dagen när jag köpte mig ett par på nytt.. i vuxen ålder. Och nu när jag provat dem hemma med högklackat och tunikor o andra plagg, så gillar jag det! Och något lite extra är ju spetskanten. Plagget är perfekt när kjolen/klänningen/tunikan känns lite väl kort!
Taget, jag är med cykelbyxa igen!





Ett halsband

Jag gillar stora halsband, med mycket stenar i. Se bara på det jag redan har med hjärtan på. Blev väldigt glad när jag hittade detta halsband med stora, vita stenar på Lindex igår. Och med rabatt fick jag det för 69 kr. Fin-fint!


Randigt med axeldekoration

  

Hittade en snygg topp igår på H&M Divided. Randig, lite större modell med urtuffa dekorationer på axlarna! Med lite tur fann jag den i min storlek, lämnad vid provhytterna.


Barnskor?




Hittade dessa snygga sandaler hos H&M's webshop, och hör och häpna - på barnavdelningen! Riktigt snygga och kostar bara 149 kr, och inte behöver man gråta blod bara för att man är vuxen. De finns upp till storlek 39!
I butik hittade jag dessa med mörkgråa nitar, tror jag slår till på de istället för att beställa de med guld. Känns som man blir lite låst med gulddetaljer, dessutom har jag ju nåt par svarta skor med just guldnitar..

 

 

 


Klänning











Denna klänning ser inte mycket ut för världen, och jag skulle inte gett denna klänning någon uppmärksamhet alls, om jag inte hade sett den på en tjej och tyckte den såg riktigt snygg ut på. Det är ju inte säkert den sitter lika fint på mig, men det kan ju vara värt ett försök. Får gå in och prova den i butik vid tillfälle.


Bild: Lindex








En ordentlig färgklick!


Bild: H&M

Wow, vilken färgklick!
Idag har H&M släppt resten av The Garden Collection. Har ju redan klickat hem plagg från kollektionen. Men nu när de fyllt på mer plagg, var denna det enda jag föll för direkt. Och pladask!

I want hot summer nights now!


The Garden Collection in store

 

Jag var in på H&M idag för att köpa en sporttopp, hittade ingen i min storlek i rätt färg. Och ut kom jag istället med detta söta linne från The Garden Collection.


Bild: H&M


Jag vill också ha mintgröna naglar, rosa med!




Detta ursöta lack finns hos H&M för 29,50 kr. Det finns även i en mintgrön nyanas. I want them both! Riktigt härliga pastellfärger!

Bild: H&M









Shopaholic on the loose



Bild 1: Modekungen

Klockren tygpåse att ha me dsig på shoppingturen för att lägga ner alla påsar i!
Är ju sugen på det snygga ormarmbandet från Modekungen, och skulle jag göra en beställning skulle självklart denna få komma med i beställningen.



Armbandet finns i tre färger, jag är mest sugen på brons eller silver!
Bild 2: Modekungen


Budgettips!


Bilder: H&M

Just nu får man köpa en klänning från H&M Shop Online för 49,50 kr. Den finns i två mönstrade varianter och i tre nyanser som enfärgad. En klänning per kund är det som gäller, vill man ha fler kostar de 149 kr/styck.


White Watch



Helgens fynd! Klocka i vitt med gulddetaljer.
200 kr hos Ur & Penn. Som hittat!


Nya blommor till garderoben







Hittade denna söta, blommiga klänning på H&M i fredags. Har inte sett den varken i butik eller på nätet tidigare. Jag tyckte det var en riktig "jag-klänning" med blommor och volanger, så jag skyndade mig att få med mig en av de sista hem! I butik matchades klänningen med svart skinnjacka till - snyggt, snyggt! Jag kommer nog börja använda denna rätt tidigt i vår och matcha den precis så, med lilla skinnjackan och  med svarta strumpbyxor.








Hjärtiga strumpisar!







Sötaste strumpbyxorna fulla med små hjärtan hittade jag på Lindex i veckan!
Har iofs även ett par liknande från BikBok, men jag köpte dessa också eftersom jag får för mig att Lindexs strumpbyxor har mycket bättre kvalité än Bik Bok och Lindex kör inte heller med one size. Och sen är det ju alltid bra att ha ett par i reserv, för strumpbyxor har ju en tendens att gå sönder.









Nitad kofta








Igår hade Kappahl medlemsdag och då fick man 30% rabatt på allt man köpte. Jag passade på att shoppa en svart kofta utan knäppning dekorerad med nitar längs kanterna.  

Bild: Kappahl




Blommigt på fötterna

Det är inte bara sött med blommor på klänningar, toppar och kjolar utan även på skor. Men det förutsätter ju en ganska enkel outfit i övrigt, till exempel en enkel vit klänning till sommaren.

Gillar mina blommiga prinsesskor som jag köpte från Asos för flera år sedan. Och jag såg att H&M nu har endel blommigt att erbjuda. Ett par av dessa är redan påväg hem till mig (de med träklack). Men nu vill jag ju ha det andra paret också!

Såg att mina paket från H&M packas just nu, så de borde dyka upp alldeles jättesnart. Har ju massor med kläder och skor jag väntar på.. Ska bli spännande att prova allt!


The Garden Collection


Mina favoriter ur The Garden Collection! 
Kollektionen är nu släppt, och finns att beställa på hemsidan. Jag klickade hem mina favoriter direkt.
Trodde dock inte kollektionen skulle släppas förrän 18 mars, så jag blev glatt överraskad när plaggen fanns i webshopen.

Lovely


100 kr rabatt på jackor

Nu kör H&M en kampanj med 100 kr rabatt på alla jackor och kavajer 11/3 till 24/3!
Så nu kan man passa på att köpa den nya vårjackan lite billigare.


Jag slog till på den supersnygga kavajen nedan i grått med nitar på axlarna.

Bilder: H&M


Denim. Kortärmat. Puffigt.

Hittade H&M's fina jeanskjorta med puffärm i butik! Den jag fick med mig hem var en misstänkt för liten storlek, men det var den sista som hängde kvar i butiken, så jag chansade. Men när jag väl kom hem och provade den, tyckte jag att den var lite liten.  Så jag verkar snällt få vänta på skjortan jag beställde från hemsidan i den rätta storleken. Hoppas leveranstiden förkortas!


Randiga volanger

Kolla vilken liten söt kreation till kofta jag hittade på H&M häromdagen. Fin i marinblått och vitt med stora volanger på axlarna. Man känner sig lite "rolig" i den, men den var alldeles för söt för att hängas tillbaka på sin plats i butiken.


Vassa nitar



Jag är grymt sugen på dessa Louboutin kopior från Din Sko!
Och passande nog trillade det in ett mail från Nilson Group idag att man får 100 kr rabatt på Din Sko om man köper två par skor! ;) Måste jag kanske offra mig på ett par till...

Orginalet:


Klädprovning

  H&M


En jättesöt svart och vit kofta med rosetter på fickorna. Har bara funnits i blått tidigare.
Hängde undan den till imorgon!

Update: Koftan har flyttat hem till mig nu!


Ett par cykelbyxor med spets nedtill fick följa med hem.
Blir snyggt att ha under en kort tunika eller klänning. Och helst till ett par höga klackar! De kostade bara 49,50 och fanns i vitt och grått också, så skynda fynda om du är inne på cykelbyxor!


H&M news <3

Hur underbart söt var inte den här blommiga kreationen till klänning? Lovely!

 

Och den här bikinin är den snyggaste jag sett på länge! Men såklart är denna slut i min storlek! Jag som behöver en ny bikni, typiskt. Jag hoppas att de får påfyllning eller att den kommer in i butik också.
(Bikinin finns i grönt också).



Bilder: H&M Shop Online


Heart necklace



Premiäranvände mitt nya halsband med hjärtan idag.
Mamma kallar det mitt "Silvia"-halsband, och med det syftar hon nog på att det är stort, klumpigt och med stora diamanter i varannat hjärta. Men det är just det jag gillar. Att det är stort och överdrivet! Perfekt till min idag ganska enkla outfit med svarta byxor med skinndetaljer och puderrosa topp med puffärm.


The September Issue

Jag måste verkligen se "The September Issue"! Den handlar om modeindustrins mäktigaste kvinna: Anna Wintour, som varit chefredaktör för Vouge i över 20 år och om hennes arbete med tidningen. 

 

 


Ny blus

Söta blusar kan man, ganska otippat, hitta på H&M's Dividedavdelning. Denna fina, cremevita blus med spetsdetaljer hittade jag där för några veckor sen.

 
Ett plus i kanten för de söta pärlemoknapparna i ryggen.


Svart med strasstenar

 
Bild: H&M

Nu ångrar jag lite att jag inte klickade hem den svarta tröjan med strasstenar från Sonia Rykiel-kollektionen hos H&M också. Men den verkar finnas kvar i webshoppen! Kanske jag ska lägga till den i paketet ändå?


Snyggt för en 50-lapp











När jag var inne på Monki senast hade de 50% rabatt på all rea. Då fyndade jag denna topp med dragkedjedetalj, först nedsatt 75% och sedan halva priset på det. Endast en 50-lapp senare var den min!

 

 

 

 

 

 

 

 


Stockholms shoppingen!

Bättre sent än aldrig! Blev ingen stor shoppingskörd i Stockholm senast, köpte bara ett par skor och en blus. Men jag är mycket nöjd med de nya inköpen! 

Först ut - Skorna
Fick tag i de snygga Acne-lookiesarna från Scorett i min storlek. Lycka! De är riktigt snygga, i  äkta skinn och passar till allt! En perfekt vardagssko.
 





Köp nr 2
En söt, tunn, cremevit blus med svarta detaljer och med volang framtill. Den andas Chanel. Denna hittade jag på Zara!

 


H&M-klick

      

Bilder: H&M Shop Online

Gjorde några H&M klick till i förra veckan! Beställde en snygg denimskjorta med puffärm, ett par ljusa nitade sandaler och ett par lite slitna jeansshorts. Vilka klipp! Skjortan och shortsen kostade bara 99 kr styck! Och sandalerna 199 kr. Men när jag loggade in idag såg jag att skjortan inte kommer förrän v.21! Galet länge dit, jag vill ju ha den nu! Ska spana om jag hittar den i butik så kan jag annulera den från beställningen. De andra sakerna dröjer inte alltför länge, bara någon vecka och det kan jag nog stå ut med.


RSS 2.0