Secondhandfynd!



Det är väldigt sällan jag shoppar second hand, men någon gång händer det. Men så, i samband med att jag var ute på några andra ärenden, gick jag in på Myrorna. Väl där hittade jag denna tuffa, zebramönstrade, pälsväst. Kommer bli snygg till en helsvart outfit, gärna med lackleggings! Och den kostade inte mer än dryga 50-lappen så klart jag tog med den hem.


Paljettklädd kofta

Paljettkoftan jag bloggat om för längesedan (januari närmare bestämt) gjorde jag aldrig en beställning på. Tyckte nog i ärlighetens namn att nästan 900 kr för en kofta hos La Redoute var lite mycket. Men nu såg jag att den fortfarade finns kvar på hemsidan, och med rabattkoden jag fick i brevlådan idag får man 40% på en valfritt plagg och så bjuder de på exp.avgiften. Kanske det är läge att slå till? Läste på kommentarerna om koftan att de som köpt den verkar nöjda!

Bild La Redoute


Skinnjacka

Bild: H&M Shop Online

Denna snygga skinnjacka (fuskskinn) inhandlades i helgen! Fungerar att användas utomhus nu, med stor mysig halsduk till innan det blir alldeles för kallt, och sedan som en kavaj/kofta inomhus i vinter. Till den vippiga klänningen eller kjolen blir det perfekt! Även till en lite mer vardagschic outfit med jeans, linne och klackar kommer den väl till pass. Jag gillade verkligen den "tjejiga" touchen med lite puffärm på den annars tuffa jackan!


Ett paket i brevlådan

Fick paketet från Gina Tricot idag! Snabb leverans och blusen passade jättebra.


Chanel in my closet?

Nämen, är det inte Chanel som flyttat in?
Nej! Tyvärr! Men en Chanel-lookie i allra högsta grad, från H&M Divided.
Fell for it @ first sight!



Jag är supernöjd över mitt nya inköp.
Classy!


Lördag 26 september - Party





♥ Klänning, H&M
♥ Höga klackar, Scorette
♥ Strumpisar, Kappahl

Har nog aldrig visat mina skor från Scorette tidigare! Det var minsann på tiden eftersom de inhandlades redan under tidig sommar. I just love them! De är riktigt snygga och passar både under sommaren som sandal och även på vinterhalvåret med svarta strumpisar till som här på bilden!


Ett nitdiadem är nu mitt!



Nu har jag äntligen ett nitdiadem!

Hemmagjort och allt. Precis som jag ville ha det. Är min älskling som snickrat ihop det till mig. Han tog ett gammalt diadem, fixade nitar och borrade hål i diademet och monterade alla silvernitar!

So Sweet! ♥


Årets nyårsblåsa?


Bild: H&M Shop Online

H&M uppdaterade som vanligt på torsdagen med lite "Fashion News".
Denna supersnygga klänning får gärna flytta in i min garderob, och klä upp mig på någon trevlig fest framöver. Kanske årets nyårsblåsa?


Klick, klick



Hemklickat från Gina Tricot!

Provade i butik, men min storlek fanns inte inne så jag skyndade mig att klicka hem en från nätshoppen innan de tar slut.

Update
Har redan fått leveransbesked - den är påväg!


Nyshoppat

Klänning med volanger, H&M
- En klänning helt i min smak. Passar många tillfällen och kan både kläs upp och kläs ner.
Är glad att jag kom över den då jag bara sett den tidigare på nätet, men inte i butik.
(ja, jag vet att den måste strykas)



Leopardring, Ur&Penn
- Så tuff! Och jättestor! Och typ gratis. En tjuga och den blev min!



Rosbrosch, Ur&Penn
- Typiskt mig att komma hem med småplotter (Hanna sitter väl framför datorn och nickar nu), men den här kostade knappt heller nåt och kan säkerligen piffa upp något plagg fram över.

 


Modehuset Chanel

Tv-programmet Modehuset Chanel har nu gått i 5 avsnitt och jag har missat vartenda ett. How come?! Min vän tipsade mig om programmet, och jag hade aldrig hört talas om det innan. Men det kan ju bero på att det är svt som visar det och att jag i stort sett "hoppar över" de kanalerna när jag zappar på tv:n! Programmet handlar helt enkelt om modeskaparen Coco Chanel. Lovely! 

Programmet finns att se på nätet. Avsnitten hittar ni här!
Jag ska ta mig igenom samtliga när tid ges.





Stickade tröjor



Jag köpte aldrig de stickade tröjorna från Gina tricot för 149 kr när de fanns inne.
Nu känner jag behovet av dem, när det börjat bli lite kallare. Som tur är verkar de får de in fler i oktober! Billigare får man leta efter, men såklart får man ju vad man betalar för. Men jag ska ändå ge dem en chans. Jag önskar mig en i svart och en i rosa/aprikos.



Höstboots!



Bild: Din Sko

Riktigt snygga höstkängor från Din Sko.

Har inte varit överförtjust i dem när jag bara sett dem på bild men efter att ha provat dem blev jag sugen på ett par.


Lördag 19 september




♥ Leopardmönstrad kofta, Lindex
♥ Svart fodralklänning, Gina Tricot
♥ Gråa strumpisar, Kappahl
♥ Ankelboots, Skopunkten



Blev en dag på stan idag! Vad jag köpte där, dyker upp i bloggen lite senare!


Sökes: Diadem med nitar


Bild: Lindex

Nej, det där är inga diadem med nitar. Det är ett par örhängen. Men det är ju precis sådär jag vill att mitt diadem ska se ut. Blev så glad när jag hittade dessa och trodde det var två diadem - men icke!

Finns det att få tag på ett sådan diadem någonstans? Någon som vet?


The Green Dress

 


Jag som inte är mycket för grönt, har fallit handlöst för denna klänning (konstigt nog). Modellen är vacker, likaså tyget. Ett plus är såklart att den gör att jag kan bära blommigt även i höst!

Jag adderar gärna ett smalt, svart bälte med silvernitar och svarta strumpbyxor!

Bild: H&M Shop Online





Önskningar från H&M

 

Bilder: H&M Shop Online

♥ Rosa mysdress  
Är verkligen i behov av en ny. Min gamla, rosa har x antal år på nacken. Och ja, min nya ska även den vara rosa.
♥ Bälte med knytning
Snyggt med ett riktigt brett bälte, dessutom går det att knyta till en rosett!
♥ Rosettkuddar i svart
Jättefina kuddar. Skulle va fint på sängen eller i soffan!
♥ Leopardsjal
Gotta have! Hade hellre haft en i gråskala, men har inte lyckats hitta någon perfekt än så jag kanske får slå till på denna. Den här färgen passar dessutom bättre till min nya kappa.
♥ Grå vid tröja
Mycket snyggt basplagg (mina garderober skriker efter basplagg just nu). Snyggt till ett par jeans, eller till den svarta minikjolen och strumpisar.
♥ Svart kort kjol
Jag <3 kjolar. Denna med dragkedja är nice! Har ju denna redan, men den skulle nog behöva en ersättare med en lite ny touch, eftersom den blivit så välanvänd.

 
Finns massor med fint hos H&M! Jag är sugen på en beställning..


Min höstkappa

Förra helgen blev det ett besök i Finland för lite shopping! Där köpte jag en en ny höstkappa. Jag blev kär vid första ögonkastet! En kappa precis i min stil. Kort, volanger, svart och stora knappar! Den är inte bara söt utan känns även helt rätt nu med tanke på att jackorna nu ska va lite "manligt" inspirerade med dubbelknäppning, och när guldknappar är it!



En orkesterjacka + en söt kappa = Min nya höstkappa!


Västen!



Jag tog med mig pälsvästen hem i lördags! Spanade in Cubus variant, men den kändes inte rätt. Var inte alls lika fin "päls" och den va liten och kort. Min pälsväst ska vara ett fullt funktionabelt ytterplagg, även när det är vinter! Så den gick bort. Har även hunnit prova en variant på Vila, det var helt okej. Men jag tror ändå det får bli den här som får klä mig i höst och vinter!


Fint runt halsen



Nytt tillskott i smyckessamlingen!

Fick det fina halsbandet av min söta mami när vi var och shoppade i Finland.
Kärlek va temat, med hjärta och love-texter i hänget!



Höstönskningar till skogarderoben



Bilder: Skopunkten

Några höstönskningar från Skopunkten!


Veckans vill ha: Pälsväst!

 

Bild: Kappahl 

Det känns som att Kappahl snyggat till sig inför höstens kollektion. Kollade in höstens inspiration på hemsidan och såg denna snygga pälsväst. Sprang genast och provade den på lunchen idag. Jättefin i verkligheten! Dessutom kan man lätt snygga till den ännu mer med ett svart bälte i midjan. Jag har ett snyggt skinnbälte med knyte till min pälsjacka jag köpte förra året som skulle bli finfint till. Jag lade undan pälsvästen på Kappahl, eftersom jag måste kolla in varianten jag hört finns på Cubus också innan jag vågar slå till! H&M har också en fin modell som måste spanas in först.

Så vi får se efter utvärderingen, om jag blir med pälsväst i höst :)


Snart är det dags igen!

I förra veckan började inspelningarna av den andra Sex and the City-filmen! Och filmen väntas visas på svenska biografer redan i maj nästa år.  Givet biobesök då med andra ord! 



 Bild: MSN

I  c a n ' t  w a i t !  :-)




Konsten att vara fin även när det regnar

Har länge pratat om att jag behöver ett par gummistövlar. Eller iofs har jag ju ett par, men vadå, de jag har är samma sketna gröna stövlar som jag hade på utflyterna med skolan på mellanstadiet typ. De funkar och är hela, passar även i storlek. Men inte tänker jag vara ful, bara för att inte blir blöt om fötterna. Därför har jag tänkt att ett par "fina" stövlar måste inhandlas. Ett par Burberrystövlar skulle jag inte tacka nej till såklart, men vet inte om jag är beredd att lägga de pengarna för ett par gummistövlar. Men så i helgen gick jag på skoavdelningen i en matbutik. Och där hängde mina stövlar. Ja, jag säger mina. För de var som gjorda för mig. ROSA, burberryrutiga, högklackade och till rätt pris. Och så tur som jag hade, regnade det i söndags. Så jag fick inviga dem på en gång!






Leopardprickigt


Bild: Lindex Shop Online

När det pep till i telefonen och jag såg att jag fått ett sms från Lindex om 30% rabatt på ett valfritt plagg, kom jag att tänka på en kofta jag spanat in tidigare. Den fina, leopardmönstrade koftan i grått!
Till min glädje fanns den kvar i rätt färg och storlek, och med nästan 100 kr rabatt blev den min!


Nya Stövlar!

Igår fick jag ett paket! En stor fin påse, men gullig text på. I paketet fanns ett par svarta, högklackade stövlar, med högt skaft - precis sånna jag ville ha! Han är då för go mitt <3.





Nu är det bara ett par platta, stövlar i skinns om fattas! De ska va bekväma, snygga och tåla att bli blöta, för de tiderna är inte långt borta nu!


RSS 2.0