Dresses in Pink and Black

image630

Här är klänningarna från Gina Tricot!
Efter många om och men, blev att jag köpte den rosa (cerisa) och den svarta med spets.
Men det är klart att jag hade velat ha den svarta, enkla (likadan som den rosa) också.
Tvekar faktiskt lite på om jag verkligen passar i den rosa färgen? Ska känna efter lite i helgen.

Mönstrade strumpisar

   Hittade dessa mönstrade strumbyxor 
i en fyndlåda hos Lindex
Var svårt att se hur de såg ut i förpackningen, men tyckte de såg roliga ut,  
så jag chansade. De kostade ju bara en "tjuga" styck. De var väl inte så värst
snygga på, men annorlunda. Får se om de kommer på nångång. Kanske, vem vet.

Hey Sailor

Seglarinspirerade pumps med rosett! 198 pix.
(samma modell som pumpsen högst uppe i min blogg)
Sweet!
image626
Bilder: Cellbes

Outfit 30 januari

image625

- Vinröd klänning, H&M Young
- Svart sidenband från gammal klänning
- Svarta strumpisar, Kappahl

- Örhängen - guldfärgade rosetter, H&M Divided
- Armband - guld med mönster, Ouletbutik i Sthlm












Blommor

                                                 
 

Fyndade en sockersöt blommig kjol igår på Åhléns urplockade rea.
           75 kr för en kjol som funkar även i vår - helbra!

Klicka för större bilder!

Ny mobil

Vill verkligen ha en ny telefon. För tillfället använder jag min gamla blingade mobil, eftersom min kära guldiga, Cavallitelefon verkar ha gett upp. En mobil som står högt på önskelistan vad gäller telefoner är denna:

image622
Supersnygg (är väldigt lik Lg's Pradatelefon), med touchscreen och 5 megapixels kamera. Jag är sugen!

Bild: 3

Klick-eli-klick


image621

Den här klänningen känner ni väl igen? Den är ju exakt likadan som den H&M hade förut, bara det att H&M's klänning var u-ringad och den här är omlott-ringad fram.
 Jag har H&M's version i aprikos/orange - se här. När jag köpte den var jag egentligen ute efter den gråa, men blev utan. Trots att jag verkligen älskar den orangea, har jag aldrig släppt att jag inte fick tag i den gråa. Men idag, när jag hittade denna snarlika klänning hos Ellos för 99 spänn, slog jag till direkt och klickade hem den. Fyllde även min varukorg med ett par färgstarka pumps, som var ett av mina "wantings" på skofronten denna vår - och det fick bli ett par cerisa. Hoppas de passar!

Randigt

Jag vill också ha en randig tröja!

En sådan med lång ärm att ha till jeans och höga klackar och på ett nafs bli vardags-chic. Nedklädd, men snygg.


Gimme!


Hemma.

Hemma efter rundan på stan. Hittade både bältet och klänningarna på Gina! Dessutom hittade jag ytterligare en svart klänning i samma modell som de AA (American Apparel)-liknande, fast spetsklädd med svart tyg under! Ärmarna var klädda i svart genomskinlig spets - Superfin! Försökte hitta en bild på hemsidan, men utan resultat. Klänningen med spets fanns även i blått och kostar bara 179 kr!
Hur som helst så lade jag undan den och de AA-liknande klännningarna i bomull i både svart och rosa. Jag var helt enkelt tvungen att fundera. Ska jag köpa alla 3? Eller en svart och en rosa? Eller bara en? Beslutsångest, I know! Får utvärdera ikväll. Två saker ficki alla fall följa med hem, utan betänketid:

Bältet  
Jättesnyggt på och lagomt brett! Dragkedjan är pricken över i:et, gillar även lackdetaljerna.
                                     


Klänning
Rea-plagg för 49 kr! Jättesweet. Gillar de små detaljerna med knapparna fram och volangdelen nedtill. Kommer vara fin med en söt kofta över. Har på mig en tröja under på bilden, för att klänningen skulle synas bättre.
Den går även att göra om vill en fin volangkjol (bild 2). Den har potential. Får se hur jag får bäst användning för den.

      

Upp på stan!

Nu ska jag strax bege mig upp (?) på stan!
Blir Gina Tricot (för bältes- och klänningsjakt) och sen blir det nog ett besök på H&M och Åhlens.
Ska även köpa med mig Sofi Farhmans nya veckotidning som hänger med Aftonbladet.



Bild: Aftonbladet

Ett Bälte och en Klänning

image616

Klickade mig runt på Gina Tricots hemsida och hittade detta supersnygga bälte med dragkedja! Och inte nog med att det är snyggt, priset är inget att klaga på heller, bara 79 kr! Detta måste jag spana in snarast, hoppas jag hinner på stan en sväng imorgon.

Fick dessutom tips i shopoholicmamman's blogg om de AA-liknande klänningarna för 149 kr hos Gina, som tydligen finns i både svart och rosa (kanske även fler färger?). Dessa har lite längre ärm, men funderar på att kanske korta av dem till kortärmad, om jag slår till på en. Skulle vara jättesnyggt med den rosa klänningen, tillsammans med det svarta bältet. Nåja, ett gina-besök är iaf bokat - helst imorgon!

image617

Bilder: Gina Tricot

Rosa, lackat - högklackat!

image615
Rosa, lackad och högklackad - I like this shoe!
Gillar inte bara färgen utan även modellen. Snyggt med dubbla remmar över foten.
De är för härliga!

Skorna finns även i svart och finns hos Haléns för 299 kr.

Today

  image613
Top, H&M
Kjol (omgjord från en tunika), Kappahl
Smalt lackbälte, Mammas gamla
Leggins, H&M
Svarta naglar



Härligt väder idag - plusgrader och solsken!
Sitter för tillfället inne och läser bloggar, men när jag tittar ut genom fönstret inser jag att en promenad skulle sitta fint.





Lördag 26 januari

image612

Triss i kjolar

I min värld var det klänningarna som dominerade under 2007. Nu lutar det mer och mer åt att kjolen kommer bli 2008's mest använda plagg. Har helt plötsligt fått "dille" på kjolar! Ser kjolar överallt som jag vill ha. Har inte alls övergett klänningar - de är underbara de med. Men just nu är det kjolar i fokus för min del!

Har gett H&M's outlet endel tid nu ikväll och det resulterade i att klicka hem en triss i kjolar. Passade på medan de fanns kvar. Sen återstår det ju att se vad som får stanna kvar. Inte nog med att kjolarna fanns i ouletavdelningen,  lyckades dessutom använda mig av två rabattkoder som jag hittade på rabattkod.se - de gav mig 100 kr rabatt sammanlagt och jag lyckades göra en beställning under 200 kr efter avdragen rabatt - vilket inte brukar gå hos H&M.
image611

Tanken var att kanske använda den gråa på jobbet, den lila när jag vill känna mig lite fin och den mönstrade ska sparas till vår & sommar. Den sistnämnda var verkligen ett kap - 59,50 kr!

Tävling

Jag är med och tävlar i Alexandras blogg där man har chans att vinna denna söta, blommiga, kjol! Det enda man behöver göra är att svara på frågan vart kjolen kommer ifrån och länka till tävlingen i sin blogg.

104072-3933

Var med du också! Tävlingen hittar du här.

Glädje med posten

Idag bestod posthögen på hallgolvet av glädje!

Ett paket
- Jaa! Det var tigerarmbandet. Supersnabb leverans.  Är jättenöjd med armbandet, var bara lite stort runt om, men inget som jag stör mig på. Äntligen har jag vita tigrar att hänga runt min arm.
 image607
  image608image609

En Tidning
- Nya numret av Galmour. Blir lika glad varje gång den dimper ner i brevlådan!
image610

Super-sweet dress!


Så sött, så sött!
Klänningen kommer från H&M's organic cotton kollektion.
Den skulle jag vilja bära i sommar!

[ Bild: H&M shop online ]

En blommig kjol



image605En kort, söt, blommig kjol gärna med mycket tyg står på listan inför vårens önskningar. Hittade en fin sådan på Myrorna idag! Nu är kjolen alldeles för lång & måste sys upp. Resultatet kanske dröjer eftersom jag har problem med min symaskin. Men det ska fixas! Jag visar kjolen när den är klar. Till vänster ser ni hur tyget ser ut --->

Beställning

Jag klickade nyss hem armbandet med vita tigrar från Bags and Fashion! Tur för mig, för det var tydligen det sista.
Hoppas leveransen går snabbt!

Update: Armbandet verkar ha gått med posten redan idag, så det borde ju vara hos mig innan helgen. Kul med paket! Var ett tag sen nu.

Animal instinct


image604

Bags and Fashion har snygga KJL inspirerade djuriska armband! Hästar, zebror, tigrar och giraffer - superfina! Skulle gärna ha allihopa, men funderar på att klicka hem det med de vita tigrarna. Dessa är dock lite smalare än orginalen, men det är bra om man vill bära flera armband samtidigt.

Bilderna på armbanden är hämtade från Bags and fashions hemsida!

Nya kataloger för säsongen

På tal om vår- och sommarkänslor så kom jag att tänka på alla kataloger som kommit från de olika postordeföretagen (t.ex Ellos, H&M, La Redoute). Har bara kollat som hastigast i dem, men tänkte ta mig en bättre titt nu ikväll. Allt finns ju på nätet, men man får en bra överblick genom att titta i katalogerna. Sen är det mysigt att sitta i soffan under filten och bläddra i en katalog och dricka te. Efter det dyker Gynning upp i rutan - Grejt!
image603

Längtar efter vår och sommar

image602Jag vill ha vårvärme nu! Är trött på vintern och mörkret. Idag skiner solen och det får en att tänka på vår´&  sommar! Kollade runt på  Catalogs hemsida och hittade dessa vackra vår- och sommarplagg som jag måste missat när jag var där igår. Får kolla in dem på nästa besök.

Reor och nytt

Reor, reor, reor.. Reor kan vara bra, och ibland inte. De kan vara bra när man gör fynd. Och det gör man i och för sig oftast. Men det som inte är bra är väl att man kan undra om man verkligen i behov av det man köper på rean, eller om man släpar hem det bara för att det var "billigt" och skulle kostat flera 100 kr mer i vanliga fall?
 Jag är nog en sådan rea-shoppare som köper för att jag vill ha och för att det är billigt, inte för att jag behöver det. Och de där "vill-ha-känslorna" finns inte innan jag stiger in i butiken, utan uppkommer när jag ser plagget hänga där mitt framför näsan på mig. Men då kan man ju fråga sig om ha-begäret skapas när man ser på prislappen eller den stora skylten som säger 50% off? Nej, inte helt. Men delvis. Såklart. Hade jag verkligen, verkligen velat ha det och tyckt att det var ett funktionellt plagg som kommer bli användbart, hade jag inte då redan köpt det till ordinarie pris? Jo. För jag är oftast en sån som måste köpa det fort, fort om jag ser något jag vill ha, i rädsla att bli utan. Och tydligen kunde plagget  få hänga kvar på sin galge när jag såg det första gången, för att jag inte var helt säker på det och inte tyckte att det var värt varenda krona. Men på rean tar allt en annan form. Plötsligt når jag ju ett lågt ppa (pris per användning) bara med att använda plagget en gång -  jag behöver alltså inte använda det mer än en gång. På så sätt gillar jag att handla billigt - kvantiteten. Man kan köpa mer och variera sig ofta. Av dessa anledningar förstår jag mig själv när jag tittar i garderoben och ser röda lappar hänga dinglandes i diverse plagg. Någon gång kommer jag använda det och om jag skulle känna mig vemodig emellanåt säger jag, till min egen tröst, tyst för mig själv "men det kostade ju bara 49 kr"... : )


Idag lämnade jag tillbaka min vita body från Gina Tricot. Provade den mindre storleken men blev osäker om den ändå inte var för genomskinlig. Gick runt på stan en sväng och gjorde senare även ett besök på Catalog. Detta fick följa med hem:

image597
      
        image598   image599


- Pennkjol med hög midja och avtagbara hängslen, Catalog Mail Outlet
Behövde en svart kjol till jobbet och hittade den här på Catalog för ynka 125 kr, så jag slog till.
- Lila liten axelremsväska med rosett, Glitter
Rea-köp. Dock inte ett bortkastat sådant. Har velat ha någon sådan här som funkar både som färgklick och väska på samma gång. Rosetten är ett stort plus. Och jag behövde bara betala 25 kr för den! Fanns i senapsgult också.
- Fågelhalsband, H&M
Som hittat, från barnavdelningen - 30 spänn!
- Rosa armband, Glitter
 Sött. Rosa är så fint. Kommer bi snyggt i vår och sommar till ljusare pastellfärger.

Torie provar kläder

Tog och provade plaggen från Gina Tricot redan ikväll. Såhär såg de ut på:

image595     image596

Kjolen är verkligen toppen! Den gillar jag skarpt och jag tror att den kommer bli välanvänd. Den är svart, kort och kan bäras högt i midjan utan att vara för kort och dragkedjan fram gör ju typ hela kjolen. Dessutom är fickorna en snygg detalj! Den är ett bra komplement till den svarta, enkla, korta kjolen från H&M som används flitigt.

Den svarta bodyn är jag jättenöjd med och kommer vara perfekt att ha i kjolar och byxor.
Däremot var den vita bodyn för stor, fast det var samma storlek som den svarta. Tyckte den satt för löst i ärmarna och vid axlarna (se bild). Tyckte även att den var lite genomskinlig, men inte överdrivet. Så jag får se om jag byter storlek på den vita eller lämnar tillbaka den helt. Den svarta bodyn och kjolen får flytta in i garderoben direkt!


Bara en liten fråga - Är det någon annan än jag som är lite orolig för att "troskanten" på bodyn ska synas under tighta kjolar? För kanten på de från Gina Tricot är ganska tjocka.

Nytt från Gina

Som jag skrev tidigare så lade jag undan några plagg på Gina Tricot i veckan.
Kom hem med alla tre - två bodys, en vit och en svart samt en svart kort kjol med dragkedja fram. Tänkte prova dem lite bättre här hemma, har dock inte hunnit göra det än. Det får bli imorgon!

image594

19 januari

Bjuder på en dagens outfit. 
Kan nog räknas som gårdagens outfit också, eftersom jag bara bytt ut strumpbyxorna (och skorna) sen igår.

image593

 Top m. kedjor - H&M
Svart kjol - Tradera (en favorit!)
Brunt bälte - Secondhand
Strumpbyxor - Åhléns

Outside:
- Skepparkavaj, Cubus
- Halsduk, Burberry
- Bruna stövlar m hög klack, Vagabond
- Väska, Louis Vuitton

New Shoes

Svarta pumps med rosett fram


              


Grå metallic pumps med dragkedje-detalj


              

Ytterligare två par fina pumps.

.. som man kan hitta på Skopunkten:

 Dessa är i och för sig rätt lika de andra jag vill ha från Skopunkten (som även ligger undanlagda där till mig till idag), men även dessa är väldigt snygga. Dock kunde jag inte hitta dem i butiken igår, så de verkar inte ha kommit in än. Men de andra som jag lagt undan har lägre klack och verkar mer bekväma, så jag köper nog dem idag.

 De här pumpsen har jag sett på hemsidan, men inte gett dem så mycket uppmärksamhet. Provade dem i butiken igår, och de är verkligen supersnygga! Finare i verkligheten än på bild, och den lila detaljen uppe på skon med dragkedjan gillade jag verkligen - såg inte först på bilden att det va en dragkedja. Även dessa lade jag undan till idag!

[ Bilder: Skopunkten's webshop ]

Mitt fynd i svart, med volanger..

.. för bara 45 kr från igår var helt enkelt en Lbd! En sådan med sammetsliknande överdel i tubtop-modell med rosett fram och nederdel i form av en volangkjol Den var lite svår att fånga på bild från sin bästa sida (nederdelen är skrynklig och rosetten syns knappt), men här är den iaf!

image585

Grymma stövlar


image583

Bild: Din Sko

Provade dessa snyggingar igår. Grymma, mc-inspirerade stövlar med grov sula. Snyggt tycker jag!
Och dessa får man för 500-lappen. Inte illa!

Basker, undanlagda plagg och ett fynd

Denna söta basker från Lindex kommer nu även sitta på mitt huvud framöver. 
image582

Med viss tvekan blev den gråa. Men när jag kom hem insåg jag att jag inte har någon halsduk som passar till. Så frågan är om det är bättre med en i beige eftersom den kan matchas med min Burberryhalsduk?
Får sova på saken.

Idag blev det inte bara ett Lindex-besök utan även en sväng på Gina Tricot i vanlig ordning. Där lade jag undan en kort, svart kjol med dragkedja fram och fickor på samt 2 bodys i grått och svart. Får se vad jag kommer hem med imorgon ; )

Förresten, gjorde ju ett fint fynd idag. Inget rea-fynd utan ett second hand-fynd. Snubblade in på Läkarmissionens Second Hand ikväll, precis innan de stängde och slängde mig över en godbit som bara hängde där och väntade på mig. Kan avslöja att det var något svart, något med volanger, något jag önskar bära till ett par höga pumps och det kostade bara 45 kr.
I´ll show u 2morrow...

Nu är det natti!

Rea-fynd

image580

Slank in på Gina Tricot i fredags och kom över denna klänning i ullblandning, för 49 kr på rean!
Föll direkt jag såg den på galgen, provade den och insåg tyvärr att den var hur stor som helst på pga av ballongeffekten som börjar redan vid bysten. Men så kom jag på att ett bälte i midjan skulle lösa allt.. och voilá! :) Så den fick följa med hem. Kommer nog bli snyggt med en långärmad skjorta eller tröja under.

Vad tycks?

En rosa volangkjol

En rosa volangkjol som bärs lite högre i midjan är en av mina önskningar inför våren 2008.
Hemma hos mamma kollade jag på gamla foton nu under julen. Hittade en bild på mig och mina kompisar när vi var påskkärringar och jag var väl i lågstadieålder nånting. På den bilden hade jag på mig en härligt rosa volangkjol i typ 3-4 lager. Då var den rätt lång på och stor (eftersom jag hade täckbyxor under), tror kjolen var mammas gamla. Med lite tur finns den där kjolen kvar någonstans och passar mig nu. Hoppas, hoppas, hoppas!


Gossip Girl




Som de flesta andra har jag också fastnat i Gossip Girl "träsket". Fast träsket ska jag nog inte kalla det, för det är ju inte som att jag hamnat i något som jag inte vill vara i. Jag tycker serien är jättebra! Om än de lever i den mest materialistiska värld, som inte är i närheten av ens egen så kan det vara en skön verklighetsflykt att slå på ett avsnitt av Gossip Girl. Och ett stort nöje med serien är såklart den modeinspiration det ger en. Och pricken över i:et är att min sambo följer serien med mig.
Nu är 13:e avsnittet nedladdat och det ska vi nog se senare ikväll.

Men först blir det biomys! Ska åka och se Guldkompassen kl 18.30.


[Bilden i inlägget har jag hittat här ]

Torie's lördagsoutfit

Enkelt, bekvämt och rock chic't

image579

- Lång t-shirt "Love Forever", Ellos
- Lackleggins, Gina Tricot

Ute:
- Skinnjacka, Vero Moda
- Stövlar i skinnimitation, Skopunkten
- Halsduk, Indiska

Mirakelserum?


[ Bild: Accessora ]

Boots No 7 Protect & Perfect Beauty Serum är ett mycket omtalat och ombloggat serum, som sägs fungera och att det finns bevis för det. Väntelistorna är långa och det har blivit en ren hysteri runt produkten. Jag är själv sugen på att prova cremén, även om man är rätt ung än. Men jag har hört att man ska börja i tid för att nå resultat, så varför inte. Men såklart känner man sig tveksam till om det verkligen stämmer, att den är en "mirakelcremé?
Hos Accessora kan man förbeställa cremén, men såg även att H&M börjat sälja den.

Någon av er där ute som provat och märkt något resultat?

Artiklar om serumet!

P-e-a-c-e


 
Snyggt armband med ett bra budskap - hos Cocoo!
Är sugen på det vinröda.

Du underbara sko...

                                            image577
... flytta in i min skogarderob right away!

Svarta pumps kan man inte få för mycket av, och ej heller rosetter. Jag föll pladask när jag hittade dessa skor!
Och vart kan man ju fråga sig? Jo, på Skopunkten av alla ställen!
Har lagt undan dem, men vet inte om jag ska köpa dem än. De enda paret i storlek 37 de hade var lite skadad på klacken. Och på personalen verkar de som att de får in fler, men vågar man chansa och vänta?
Bäst är nog att köpa dem och sen har man 30 dagar på sig att lämna tillbaka dem, då kanske de hunnit få in fler.
Så får det nog bli!

Bild: Skopunkten

Äntligen.

   image578

Äntligen har koftan som jag beställde från La Redoute för någon månad sen kommit!
Den hade kommit när jag var bortrest, så jag hämtade ut den först igår.
Den var ju superfin, och satt bra! Och den var inte alls så stickig som jag trodde den skulle vara. Dessutom var den ganska tunn  och bra längd - perfekt! Jag är jättenöjd.

[ Bild: La Redoute ]

The skirt!

image574 image575

Kollade igenom Ellos nya vårkatalog här om dagen. Fanns mycket fina plagg.. bland annat fina klänningar till sommaren. Men kjolen på bilderna, var det något alldeles speciellt med - The Perfect skirt!

Kanske blir en beställning framöver. ;)

Bilder: Ellos

Mammas födelsedag!

image572 image573

- Kofta - Manoush, La Redoute
- Svart linne, Top shop
- Kjol med rosett, Indiska
- Mönstarde strumpisar, Lindex

Nyårsafton 2007!

Året fick ett trevligt slut, men en god middag tillsammans med vännerna.
Och kvällen till ära passade jag på att ha min fina paljettklänning från H&M - är supernöjd med den!

image571image570

Till den bar jag svarta enkla strumpisar och mina välanvända ankelboots från Skopunkten!

Julhelgens outfits!

Efter ett litet uppehåll med bloggen under jul och nyår - har jag äntligen möjlighet att blogga igen!
Tänkte visa julhelgens outfits till att börja med.

Julafton - med familjen

image565 image568

-Rött linne/tunika med paljetter, Lindex
- Svart kort kjol, H&M
- Röda strumpisar, Lindex
- Kaninpäls, Mammas gamla

Juldagen - Party

image566

- Svart linne, Top shop
- Svart paljettkjol, H&M
- Lila strumpbyxor, Kappahl
- Svarta ankelboots, Skopunkten
- Lackväska med nitar, Lindex (julklapp!)

Annandagen - Middag

image567

- Långärmad svart top, H&M
- Vit/silvrig kjol, Lindex
- Svarta strumpisar, Kappahl

RSS 2.0