Reaköp

Har gjort några reafynd den senaste tiden. Och de består av en klänning och två par skor!

♥ Klänningen

- Ginafynd. Vacker vit klänning i mönstrat tyg med korsettliknande överdel.




♥ Högklackade sandaler

- Beiga heels från Belle Shoes. Har kollat in dem tidigare, och när jag var på Belle i Sthlm, fanns de kvar i min storlek, så då slog jag till.

         


♥ Ballerinas

- Vita ballerinas med diamanter framtill. Söta, ljusa och bekväma. Precis vad jag behövde till skosamlingen!

         

Sunday








♥ Blommig Topp, H&M Trend
♥ Jeans, Seven for all mankind
♥ Svarta pumps, Skopunkten
























Saturday





♥ Volangtopp, H&M
♥ Tubtop som kjol, Indiska
♥ Blommiga skor, Asos

Friday - SATC



I fredags var jag på bio med min vän och såg Sex and the City - the Movie! Som jag hade längtat efter att få se den! Tyckte den var jättebra - tårar, skratt och en massa designers! Jag vill se den igen... och igen känns det som!

Det här hade jag på mig kvällen till ära:

♥ Jeansjacka, Europris
♥ Vitt linne, Cherry Tee
♥ Blommig kjol, H&M
♥ Rosettpumps, Skopunkten

Auktion ute!

  
Nu ligger min blåmönstrade klänning från Ellos i storlek 36 ute på Tradera. Ny och oanvänd!
Nypris: 199 kr. Utropspris: 79 kr. Köp nu-pris: 149 kr.
                               
   Se beskrivning hos Ellos här!

T i l l   a u k t i o n e n

Kan inte..

.... sluta tänka på den underbara långklänningen från H&M som jag bloggat om tidigareJag vill verkligen ha den!! Mitt mål är att bära den nu i sommar. Det är väl den enda typen av långklänning jag kan tänka mig att ha. Lite surt är att de som säljs på nätet, går upp i pris. Tanken på att pristet i butik var 149 kr gör att man inte vill betala en förmögenhet precis.

Men du kanske har en du vill sälja, eller vet någon som har en att sälja??

Tell me!

image770

My Precious!

Måste bara visa mina underbara, blommiga heels, som jag beställde från Asos för nåt år sedan. De är så underbart vackra att man inte behöver använda dem för att äga dem, de kan lika gärna stå framme i en hylla, som prydnad. Har faktiskt gjort dansgolvet med dem någon utekväll, och komplimanger för skorna fick man absolut! 


       

 

Ett garderobsfynd!


 

Hittade min söta, gammelrosa kjol, med spets och sidenband i garderoben för ett tag sen. Den är inte använd på, jag vet inte hur länge, har nästan glömt bort den! Men den ska nog komma till användning snart, den är ju så söt!

                                                            


Porslinsklänningen

Igår kom klänningen från Ellos hem till mig!

  

Mönstret på klänningen var riktigt fint, men jag är inte helt övertygad om att jag gillar modellen. Dessutom satt den bra upptill, men var lite stor i kjoldelen. Måste fundera om jag ska behålla den.

Pocket påväg






Ja, äntligen hade Adlibris fått in "En shopaholic säger ja" i pocket igen. Klickade omedelbart hem den, så den inte hinner ta slut igen. Vill ju fortsätta läsa nu när jag nyligt läst ut den andra boken i serien.
Blir perfekt semsterläsning!





Black and gold

Zooma

Jag har gjort ett superfynd!

Bloggade om denna bikinin tidigare, och tyckte den var ett kap redan då, men nu har Catalog halva priset på alla badkläder, och bikinin fanns kvar i min storlek. Så den blev min för 47 kr!! Nästan gratis alltså.
Tycker den är snygg och kombinationen av svart och guld känns lyxig. Guldkedjan kanske inte blir så fin när man badar, men den går lätt att ta bort.

Lovely

                                   
[ Bild Forever21 ]

Åå, är dom inte helt underbara?! Rosa, satin, högklackade och bara för vackra. Finns även i svart, vilka jag inte heller skulle tacka nej till. Dessa säljs hos Forever 21 för ca 130 pix. Fast då tillkommer frakt, och om man har otur även tullavgift. Men det kan de vara värda, jag är helt såld! Nu blev jag sugen på att göra min första beställning hos Forever 21. Det är ju faktiskt på tiden..

Trevlig Midsommar!

Nu är det midsommarhelg som gäller! Härligt med en extra dag ledigt.
Åker iväg till Stockholm imorgon, ska bli trevligt!

Önskar alla mina besökare en riktigt trevlig midsommar!

midsommar.gif 5,19 kB

Höstspaning



Bild: Modefeber

Hos Modefeber har de gjort en spaning på Lindex höstkollektion. Jag föll handlöst för den snygga kavajen i tweed (?) i svart/grått rutmönster. Kavajen känns Chanel!

Got to have! :)

Bilder på kavajen

 
 

Sådär, här är bilderna på kavajen som utlovat. Var flitig och bytte knappar på den igår också!

Dagens post

Dagens post innehöll en liten avi att jag hade ett stort brev att hämta. Åkte till utlämninsstället och det var kavajen som jag köpte på Tradera som kommit! Jaa! Den var superfin, och satt bra på. Nu ska jag bara byta de två silver(!)knapparna fram till ett par i guld med ankare på, så är kavajen komplett! Förstår inte varför man sätter silverknappar på en marinblå kavaj med guldemblem fram.. Mycket irriterande! Som tur är har jag guldknappar på lager. 

[ Bild kommer senare ]

Söndag 15 juni



- Mönstrad tunika, H&M
- Svarta leggins, Åhléns
- Svarta skor m. peeptoe. Ica Maxi (!)

Lördag 14 juni

Outfit 1 - dag



- Vit kofta, Gina Tricot
- Vitt linne, New Yorker
- Beiga chinos, H&M
- bruna loafers m. rosett, Ica Maxi (!)

Outfit 2 - kväll



- Blommigt fodral, Gina Tricot
- Gladiatiorsandaler med hög klack, Din Sko
- Väska Louis Vuitton

Fredag 13 juni












- Blommig topp, H&M Trend
 - Svart kjol, H&M
 - Svarta leggins, Åhléns

Ute:
 - Silvriga ballerinas, H&M
- Svart kavaj, Vero Moda












Paket påväg

Zooma
Idag fick jag mail om att de äntligen skickat den fina "porslinsklänningen" från Ellos.
Som jag väntat, hoppas nu den passar!

En auktion

Igår budade jag hem en sådan här kavaj på Tradera! Snygg, snygg.
Nypris hos Halens är 799 kr, jag fick den för 99 kr. :)

Kavaj

Bild: Halens

Onsdag . Wednesday . Mittwoch

This was me, yeterday! Wearing this:

♥ T-shirt klänning, Gina Tricot. ♥ Grå kjol, Indiska ♥ Vita tygskor, Ica Maxi(!) ♥ Silvrig jacka, Kappahl


En ballerina?

Denna, sockersöta kjol hängde på H&M sist jag var där. Wow, vilken sockerbit! Vippigt och en massa tyll, kan väl aldrig bli fel. Jag var bara tvungen att köpa denna vackra skapelse. Jag kommer känna mig som en ballerina i den!





Söta plåster

Hello Kitty plåster




Jag kunde inte motså dessa söta plåster när jag var och handlade igår. Vad skulle vi göra utan vår söta Kitty?


Bild: Salvequick






En grå kjol

         






Denna fina ljusgråa kjol, med ljusare grå rand nedtill hittade jag hos Lindex. Och nu kostar den bara 99 kr. Jag kommer bära den högt i midjan så den blir kort och vippig. Fin- Fint! 

Bild med kjolen på kommer senare!

Bild: Lindex Shop Online


Onsdag 4 juni

image783

- Jeansjacka, Europris
- Blårandig body, Gina Tricot
- Beiga chinos, H&M
- Vita tygskor, Keds

Bikinis

Zooma   Zooma

Bilder: Catalog
Jag är verkligen i behov av en ny bikini! Är leds på mina gamla, och den jag köpte förra året blev förstörd vid första badandet. Jag känner inte att en bikini är något jag vill lägga ner en förmögenhet på. Jag kollade precis in Ellos outlet "Catalog" och hittade dessa två bikinis för ynka 95 kr/st.. Då kan man ju köpa båda två! Det är bra att ha omväxling. ;-) Ska åka och kika på dem någon dag!

Ett litet tips..



image782

Jag har använt, Monoi de Tahitis olja från Yves Rocher några år nu och tycker det är en toppenprodukt! Jag använder den efter jag solat för att huden ska bli återfuktad och lukta gott efteråt. Perfekt att spraya benen med så blir de glansiga och lena.

"Monoï de Tahiti, en torr, skyddande, väldoftande olja som inte kladdar, är perfekt för redan solbränd hud. Gör huden silkeslen och återfuktad, avdunstar vid kontakt med huden. Tillför näring och återfuktar* huden och fungerar dessutom som svagt solskyddsmedel. Framförallt... den förstärker din solbränna och lämnar kvar en sinnlig exotisk doft på din hud".

Bild och citat: Yves Rocher



Väntan på en bok


Precis när jag läst ut bok nummer två i Shopaholic-serien, och ska beställa den tredje  "En  Shopaholic säger ja" så är den såklart slut! Åh! Varför beställde jag den inte när jag beställde den andra boken?! Hoppas den kommer in snart för jag vill verkligen börja läsa den. Saknar den varje gång jag lägger mig ute och solar ..

Sen såg jag även att det ska komma en fjärde Shopaholic-bok "En shopaholic får en syster". Men den är inte ens utkommen som inbunden, så jag få vänta på pocketformen. Men väntar man på nåt gott.. :)



Bilder: Adlibris

Klänning i svart och vitt!

image781

Denna lilla svarta inhandlades igår. Såg den i en blogg tidigare, och jag föll pladask! Svart/vitt känns klassiskt, "Chanel", och stilrent. Jag tänker mig denna tillsammans med en massa pärlor och svarta, höga klackar! Tycker den andas lite Gossip Girl.
Klänningen är i 100% bomull och gick lös på runt 200 kr (dessutom hade jag rabatt på det).
Den funkar nu, med bara ben och till hösten/vinter med svarta strumpisar. Perfekt!

Nytt smink

Jag skulle behöva en uppdatering av mitt smink! Så jag funderar på att beställa lite från nätet, eftersom det är mycket billigare där än att köpa samma produkter i butik. Behöver en ny foundation. Men nu till sommaren vill man inte ha så mycket smink, så därför funderar jag på att köpa Dermalogicas färgade dagkräm "D e r m a l o g i c a  S h e e r  T i n t  M o i s t u r e" som ger både fukt, färg och solskydd! Har provat den förut, och gillade den verkligen!
Dessutom behöver jag en ny mascara snart, och "D i o r s h o w" är ju en favorit! En concealer skulle sitta bra som komplement till dagkrämen, när man vill vara lite mer sminkad, och Dior's "S k i n f l a s h  R a d i a n c e  B o o s t e r  P e n" vill jag testa. Har bara använt YSL' likvärdiga produkt innan.
    

image779


Bilder: StrawberryNET

Nya Ballerinas

I helgen köpte jag ett par jättefina svarta ballerinaskor. Mina gamla är så välanvända, att de behöver en ersättare. Har tidigare spanat in Tory Burch's ballerinaskor hos Nordstroms, och tyckt att de är superfina, men kanske inte känt att det är läge att lägga 1200 kr på ett par sådana. Så när jag hittade ett par snygga på Belle Shoes med ett stort guldemblem/märke framtill på skon, som är i stort sett ett par kopior av Tory Burch-skorna, fick de bli mina  ersättare. 

Så här ser de ut:

image780

Nedan ser ni orginalet:
image778

Bilder: Egen och Nordstroms

The Weekend

image774
 
image775   image777


Fredag: Rosa tubtop, Cubus . Svart Kjol, Tradera . Sandaler m. guldkedja, Skopunkten

Lördag: Mönstrad klänning, H&M . Gladiatorsandaler, Skopunkten . Väska, Louis Vuitton

Söndag: Vitt linne, Cherry tee . Blommig volangkjol, Kappahl . Brunt bälte, Second hand . Bruna pumps, Skopunkten . Väska, Louis Vuitton

RSS 2.0