Lunch-shopping!

    
Råkade bli ett inköp under lunchen på stan idag! När jag sprang på Lindex "Item of the week" som var ett långt linne i marinblått, naturvitt och svart med snygga nitar framtill kunde jag inte låta bli! Efter mycket velande fick det bli ett marinblått. Och linnet funkar även fint som klänning, och för lite loosefit kan man gå upp e storlek. men nu suktar jag lite efter ett i vitt också, så fins som strandklänning i sommar!




En klänning beställd!

       

Bilder: H&M Shop Online

Beställde ett rea-fynd från H&M's webshop igår! En riktigt fin och färglatt mönstrad klänning. Spanade in den i butik förut och den satt riktigt bra, så när det fanns för strax under hundringen på nätet så slog jag till!

Ett bortglömt plagg

image376





 Jag har ju helt glömt bort min svarta jumpsuit som ligger nånstans bland klädgömmorna! Den måste jag genast leta fram. Perfekt plagg att ha när man åker till standen, men som lätt kan piffas upp med accessoarer och ett par heels och bli en snygg outfit för en dag på stan!







Jimmy Choo + H&M = Sant!

Den 14 november smäller det! Då släpper H&M sin samarbetskollektion tillsammans med skovarumärket Jimmy Choo.

"Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män. Jimmy Choo kommer att ge H&M en sofistikerad, glamorös och trendriktig kollektion - enkel att matcha och lättburen för både dag och kväll", säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo. 

Någon mer än jag som ser fram emot detta?






Bilder: Jimmy Choo

Cykelbyxan gör comeback!

Minns ni när man var liten, och cyklade omkring i lila, glansiga cykelbyxor och nån färgglad tischa i ceriserosa, gärna med nåt matchande lila tryck framtill? Det var tider det! Jag hade aldrig trott att cykelbyxan skulle komma tillbaka och göra entré så många år senare, på catwalken! Men nu är den här. Jag var skeptisk från början, men nu har jag börjat smälta intrycket lite. De kanske går att bära den korta, tighta byxan snyggt ändå. Här är Alexander Wang's idé i pre fall kollektionen 09, om hur cykelbyxan bör bäras:


Under en lång topp är det ju inte tokigt alls!

Topshop har den klassiska, svarta cykelbyxan för 10 £ i webshoppen:



Bilder: Alexander Wang & Topshop

Flytta in i mitt sovrum, nu!



Åh, en sån här provdocka skulle jag verkligen vilja ha i sovrummet. Dessa vackra pjäser hittar man hos Himlarum.

Så om någon nu känner att de har några tusenlappar över, och skulle vilja ge min en fin 25-årspresent, så önskar jag mig den i mitten! ;)

Midsommarklänning?










Hur söt var inte denna lilla sommarklänning då?
Ett riktigt budgetkap dessutom, 179 kr hos Bubbleroom!

Bild: Bubbleroom







Lördag 30 maj




♥ Volangtopp som klänning, H&M
♥ Kjol under, Indiska
♥ Ljusrosa skor med frill, Haléns

Jeansjacka
♥ Väska, Louis Vuitton


RSS 2.0