26 december - Annandagen!




- Stickad tröja med pumps, Gina Tricot
- Paljettleggings, H&M


25 december - Juldagen!







- Rosa klänning, H&M
- Halsband med kors, Kappahl
- Svarta strumpisar, Lindex
- Svarta ankelboots i mocka, H&M




 

 

 

 

 


24 december - Julafton!




- Päls, H&M
- Paljettkavaj, H&M
- Röd klänning med rosor, H&M
- Prickiga strumpbyxor, H&M
- Höga stövlar, Skopunkten
- Skinnhandskar, Kappahl


Gladiator



Bilder: Nelly


Ett par snygga gladiatorsandaler med högt skaft finns hos Nelly för endast 179 kr! De finns även i ljusbrun och rosa. Jag gillar modellen och enligt bloggar och recensioner så är det ännu snyggare på i verkligheten. Jag som har fri frakt nu och allt...


Rean har startat




Rean har redan smygstartat på vissa ställen. Lindex har exempelvis endel schyssta reaplagg på hemsidan. Ett exempel är dessa snygga byxor i skinnimitation. Nu när jag använt de "halva" skinnbyxorna från Gina Tricot med bara skinn på endel av framsidan och märkt att jag triv i dem, så tror jag att jag skulle våga mig på ett par sådana här. OCh det bästa av allt är nog priset: 179 kr!


En till klocka!



Jag är sugen på att klicka hem den rosa klockan från Neptune! Jättesnygg rosa nyans och ordinarie pris är 499 kr men med koden "blogg" får man ju 30% rabatt och dessutom är det fraktfritt. Och 349 kr kan den väl vara värd!
Skulle vara kul att ha och varva silverklockan och guldklockan med.

Skulle ju inte heller tacka nej till den vita varianten!

Bild: Smalslips.se



Skofynd!

Sprang in på H&M precis innan stängning igår.. Råkade då haffa mig ett par skor i bara farten. De stod ju bara där: snygga, fint uppradade, för 99 kr paret och bara ropade på mig! Hade bråttom så jag hann aldrig prova dem, utan tog bara ett par i 37 och sprang till kassan. Fotade dem aldrig igår, och det finns bara en bild på den guldiga varianten på nätet (jag köpte ett par svarta med flerfärgad häl), så jag får allt fota dem när jag kommer hem idag istället.


Skor! Någon kallar det sjukdom.. Jag kallar det en hobby! ;)


Helgens inköp

Helgens inköp blev den snygga paljetttröjan från Vila! Den fanns i butik, vilket jag inte riktigt väntat mig. Slog till på den vita, tyckte den var finast!


Nej..

.. det är inte sluttjatat om strumpbyxor. Det är ju i princip omöjligt när man hittar ett par som dessa:

They would fit me perfectly! ;)

Även dessa finns hos Nelly!


Vardagsfin?



Bilder: Nelly

Jag tycker toppen från Vila är grym!
Festligt paljettklädd, men ändå så ledig och vardagsaktig.
Jag ska kolla om de har den i buik här i stan, annars finns den hos Nelly för 449 kr.


På tal om strumpbyxor..

Har ju helt glömt bort mina coola Chanel-liknande strumpbyxor. De måste jag använda någon dag.
Såg att Lindex hade ett liknande par, men istället för beige så var de genomskinliga framtill och svarta bak. Och Åhléns har ett par där halva benet är grått och halva är svart, fast det är avdelat mitt fram och mitt bak istället. Alltid kul med lite annorlunda strumpbyxor att pryda benen med.




Outfitbild från april-09

Dessutom har jag ju ett par fina tunna med hjärtan på. Dessa passar ju fint till jul!
Dock hade jag hellre haft Bik Boks varianter med ännu mer hjärtan på.

image729


Festtips!






Riktigt snyggt paljettfodral till julens festligheter hittar man hos Only!

I like it! ♥

Fanns på hemsidan igår, men idag vekar den vara borttagen. Kanske finns några kvar i butik?









Svart sammet



Efter långt övervägande slog jag till på ett par sammetsleggings i alla fall. Köpte dessa på bilden ovan, men i svart på Bik Bok under  dagens runda på stan! Kostar bara 149 kr där och finns i flera fäger.

Angående strumpbyxor med söm baktill, så inventerade jag utbudet lite snabbt och det finns varianter både på Åhléns (Wera) och Bik Bok! Ska även kolla Lindex, Twilfit och H&M innan jag köper några.


Strumpbyxa med söm





Åh! Jag vill verkligen ha ett par tunna svarta strumpisar med söm bak! Så klassiskt, och så snyggt! Tror att Lindex hade ett par med söm förra året, men letade i butik idag och kunde inte se några. Inte heller på hemsidan. Dessa på bilden kommer från Asos, men det känns lite "overkill" att beställa bara för ett par strumpbyxor! Så nu är det dags att börja jakten på stan!

Bild: Asos







Paljettkavaj

Var en sväng på H&M ikväll, och hittade den snygga paljettkavajen på rea! Kunde inte riktigt lämna den kvar i butiken när den var nedsatt 400 kr och fanns kvar i min storlek. Snygg kort modell med tunna axelvaddar! Och för att göra kavaj-looken mer ledig passar det utmärkt att rulla upp ärmarna lite. Denna får bli ersättare till min paljettkofta från la Redoute som jag fick svar om tidigare. Den är slut! Va? Hur kunde jag då få beställa den? Om jag har förstått rätt så ska den ju finnas i vårkollektionen igen. Mycket konstigt. Nåja, nu har jag ett paljettplagg att ha över klänningen eller toppen. Perfekt! 



Cerisa klackar!

En del av H&M-beställningen kom idag! :)




(De är mer cerisa i verkligheten än de ter sig på bild)

De var riktigt snygga (och hööga) på, passade bra i storleken. Men när man har dessa får man minsann se till att inte spilla. Då blir det mörka fläckar på skons tyg kan jag misstänka!


Tomten, visst läser du min blogg?

I sådana fall är det de här jag önskar mig! ;)

♦ Väska - svart Mulberry Bayswater
♦ Nagelförlängning
♦ Böcker (Fashionista, Style A to Zoe,
Sex and the City: Kiss and tell m.fl.)
♦ Kartell-lampa
♦ Parfymer (Marc Jacobs Lola, Guess by Marciano)
♦ Rosa dammsugare (Electrolux)
♦ Rosa fleecejacka
♦ Verktygslåda till sminket, Jula
♦ En mops!
♦ Mysiga & fina pyjamasbyxor, Kappahl
♦ Prenumeration på en tidning
♦ Rock by Sweden smycke (tex den snygga
ormringen)


Lördag 12 december










 ♥ Päls, H&M  
♥ Spetströja, Gina Tricot
♥ Linne, Top Shop
♥ Långt halsband, Cubus 
♥ Väska, LV Speedy 35 
♥  Svarta byxor med skinn framtill, Gina Tricot
♥ Heels, H&M








Klart Barbie ska ha designerskor



Såg hos Net-a-porter att de säljer "Barbie by Christian Louboutin". Louboutin har alltså skapat en limited edition av Barbie som levereras med 4 par rödsulade skor, och till råga på allt har alla paren skor varsin skorkartong och dustbag. Klart Barbie också ska få ha "riktiga skor" ;) En Barbie i lyx helt enkelt!

Bild: Net-a-porter


Nitballerinas

Paketet från La Redoute kom idag innehållande ballerinaskorna jag köpte på rea!
De var riktigt fina i verkligheten!


Paljettklädda axlar



Jättefin topp från H&M, som jag tydligen missat totalt. Hittade den i en katalog härom dagen, och när jag letade den på nätet var den till och med priset nedsatt! Gissa om jag var snabb på att klicka hem den? Hoppas den är lika snygg på, som på bild.

En annan sak, som jag klickat hem dagarna innan, är de ursnygga rosa klackarna, som även de var på rea nu!


Dessutom väntar jag ju på mitt rosettbälte som inte kom med i förra leveransen!



Jag vill ha paket NU!


Delivery








Har fått hem den gråa, stickade tröjan med paljettskor på som jag klickade hem från Gina Tricot nyligen!
Den va jättefin, och dök upp redan i förra veckan!











Klädparty!

Var på "Klädparty" härom veckan! Mycket trevligt. Hittade ett riktigt snyggt plagg som jag då beställde. Det levererades igår och var ett tigerrandigt linne i grått av lite längre, a-linjeformad modell med fickor i sidan. Linnet kommer från ett märke som heter Capri Collection. Det blir nog snyggt att bära till mina lackleggings!



Andra paret ut...


Jag är ju inte lite långsam på att få ut mina nya skor på bloggen! Första paret var de guldnitade heelsen. Men här kommer i alla fall par nr 2 - ett par höga, snörade skinnstövlar från Scorett! I love them!



2 pink dresses

 

Bild: H&M Shop Online

Klickade ju hem den cerise-rosa klänningen från H&M som kom igår! Men eftersom jag gillar den ljusrosa också kunde jag inte låta bli att köpa mig en sådan när den hängde kvar i butik i min storlek! Så nu har jag två fina rosa klänningar i garderoben. Jag ska ta och prova ordentligt hemma om jag tror mig kunna trivas i båda eller om en åker tillbaka. Men det kan nog bli den cerisa på nyår. Jag ska vägra svart i år!

Jag tänker mig den cerisa med svarta detaljer till, och den ljusrosa tillsammans med en massa vita pärlor!


Nitat på rea

Bild: La Redoute

Tänkte bara tipsa om att man kan fynda dessa ursnygga, nitade ballerinas för 164,50 kr på La Redoute's rea nu! Jag blev jättesugen på att klicka hem dem, kan ju lägga till dem till min beställning som redan finns där.. Eftersom koftan jag besällt inte dykt upp än efter flera veckor (så typiskt La Redoute!) så har jag ju chansen nu!

Loggade in på La Redoute, och min order på paljettkoftan fanns inte kvar på Mina sidor, och inte heller har jag fått någon orderbekräftelse? Skickade iväg ett mail till dem och hörde mig för. Hoppas det är så att paketet helt enkelt är påväg! Då kan jag ju ha min kofta nu i jul, prefekt! *håller tummarna* Klickade även hem ballerinaskorna, som tydligen ska dyka upp inom 2 veckor!


RSS 2.0