The Trench!

Efter att ha fått hem paketet från H&M och provat trenchcoaten, bestämde jag mig för att behålla den! Blev nöjd eftersom den satt bra och för att den känns klassiskt chick!

"Add a transitional coat - The trench is a classic that you can pull out year after year"




[Bild: H&M  Citat: Asos Newsletter]

Dags för en ny beställning?

Vid en första anblick i Haléns vår och sommarkatalog, tyckte jag mig inte hitta något intressant, förutom bland skorna. Men sen har jag tagit mig en lite närmare titt på hemsidan och har hittat några godbitar som jag funderar på att beställa:
  
                          

Ett litet paket..


Idag kom det ett paket till mig! Jippie! Paketet innehöll duschcremen Strawberry Milkshake från Philosophy. Nu blir det många, väldoftande duschar och bad att njuta av framöver. Mmm!


Strawberry Milkshake

Någon som beställ någon av dessa skönheter?

Klänning 1Klänning 2
Åh, dessa underbara klänningar som man aldrig kan få nog av. Någon av dessa klänningar från H&M skulle jag verkligen vilja ha. Synd bara att de tar slut innan man hunnit blinka. Verkar som de fått in fler av båda, men jag har nog inte lyckats hinna med den här gången heller.. "Den här varan har dessvärre sålt slut under dagen". Såå typiskt! Hoppas, hoppas de får in fler, eller att någon skickar tillbaka den, så jag hinner slå till på någon av dem. Men, det kanske finns någon där ute som har beställt en, men som vill bli av med sin? Har du en i strl 36 el. 38 (vet ju inte hur de är i storlekarna), så skicka inte tillbaka dem, jag vill gärna köpa den!

Farligt, farligt..

...jag har kommit underfund med ett det verkligen är farligt när man gör en beställning på H&M, och något av det man beställt ska komma senare. För under tiden kan man lägga till varor med den beställningen till den kommer.. aj, aj.. inte bra! Blir ju så mycket dyrare än man tänkt sig då. Måste försöka hålla mig...

Kollaget..

Layouten på kollaget jag gjorde till förra inlägget, blev inte det bästa. Ni får dock hålla till godo med det som bjuds. Än är man ingen bloggstjärna, så är man inte. Men jag lär mig nog eftersom.. ; P

Paketet från Ellos!

Kollage-ELLOSDetta var vad jag fick hem i mitt paket från Ellos:

-     En blå skjorta/tunika
-     En grå topp (klänning)
-     Vita skinnsandaler m. gulddetaljer
-     Svart lång top
-     Svart baddräkt 

Efter att ha provat innehållet, bestämde jag mig för att behålla allt utom sandalerna. De var jättefina, men tyckte inte riktigt de passade på foten och sen är det ju ett tag tills man får börja använda dem och då kanske jag vill ha något annat.
I övrigt är jag jättenöjd!









                             ...

En rosa liten dröm..

Denna rosa lilla dröm finns hos Kyss Johanna. För mig är halsbandet ett "Got 2 have! Tycker det är en fin bugetvariant av Kenneth Jay Lanes jordgubbe. Dessutom är ju det här i en underbar ljusrosa färg och med silverkedja. Har ju tänkt variera alla mina guldhalsband med lite mer silver nu till våren. Som sagt, I Got 2 have it!


Rosa Jordgubbe

[Bild från Kyss Johannas hemsida]

Vårfräscha jeans!

                                                    
Röda jeans

    
    
Hittade dessa vårfräscha jeans i La Redoute's Lookbook. Under varje bild finns de produkter man kan beställa, men under denna bild fanns bara den vita skjortan att klicka hem. Har kollat in alla byxor och jeans på hemsidan, men kan inte hitta dessa. Går inte dessa att beställa? Någon som vet?
Skulle verkligen vilja bära dessa jeans under våren/sommaren 2007!

                                                             Bild från La Redoute's hemisda

Underbart söt liten blus!

                                       

Fick tips om en denna söta blus som jag hittade i Angelicas closet:


Blus

                                                                                  

Bild: H&M



            Hur underbar som helst, så jag kunde inte låta bli att klicka hem den direkt! Sött, sött, sött!


Mitt fina vita äpple..

En lite tråkig historia, fick just ett lyckligt slut! Min favorithalsband från KJL som inköptes i höstats, gick sönder för en tag sedan. Kedjan är ju ganska lång och såklart lyckades jag fastna i ett dörrhandtag utan att märka det och råkade slita av kedjan på halsbandet. Som tur var var det bara en liten länk i kedjan som gick upp. Nu har jag lyckats laga det så det sitter ordentligt! Äntligen kan jag använda det igen! Mitt fina vita äpple!



KJL

                                                                           
Bild: Kyssjohanna.se

Sommaren 2007 = baddräkt?

Jepp, 2007 blir det baddräkten som gäller på beachen för mig! Har faktiskt varit lite skeptisk innan när jag läste i modetidningarna redan inför förra sommarsäsongen att baddräkten börjar komma tillbaka. Då hade jag en bild över hur min kommande baddräkt skulle se ut för att jag överhuvudtaget kunna tänka mig använda en. Hittade ingen perfekt, så det blev istället en ny bikini i vanlig ordning. Men NU! Nu har jag hittat den! Och till ett budgetpris! Ja, okej den är vääldigt lik en bikini, men det är ändå klassat som en baddräkt. Så det så! : ) Denna ska jag ta och klicka hem tillsammans med några andra plagg och accessoarer från ellos.se!                             



Baddräkt

[Bild från ellos.se]

En klassiker

                                                         
Trenchcoat

Nu börjar vårkatalogerna dimpa ner i allas postlådor. Härligt att vi sakta men säkert börjar närma oss ljusare och varmare tider. Har skickat iväg min beställning till H&M nu. Tänkte inviga våren i en beige trenchcoat! Känns som en riktig klassiker, och jag tror jag kommer få mycket glädje av den. Hoppas bara den sitter bra, det återstår ju att se. Men jag är hoppfull!

Gift of the day!

H&M's "Gift of the Day" varor har varit ett väldigt omtalat, eller ska jag säga "ombloggat" ämne under december månad. Jag måste säga  att det var en toppenidé från H&M's sida att komma på en sådan grej. Har varit fina kläder med väldigt trevliga belopp på prislapparna. : )

Jag fick tag i allt jag ville ha, och är väldigt nöjd med mina inköp.
Köpte den vita angora koftan med matchande basker, jeansen, kashmirtröjan och sist men absolut inte minst: den underbara klänningen med svart sammetstryck som är som en dröm! Den är såå vacker. Jeansen som jag inte ens tänkt köpa, visade sig vara ett riktigt kap, trivs jättebra i dem: snygg design, mörktvätt och smala ben! Koftan och baskern är ju ett väldigt tok-sött kit, och kashmirtröjan kom i rättan tid, precis innan jag hann köpa den där kashmirtröjan för 700 kr...
Och en summering: Helnöjd!



 

klänningen   kashmirtröjan   Cardigan, basker               

                                                                   

Nytt år, nya tag!

Måste ju erkänna att min begynnande karriär som bloggare inte fick en sådär jättebra start. Har haft fullt upp och dessutom har bloggen varit väldigt segt, så det mesta jag velat publicera har jag inte funkat. Men vad säger man, bättre sent än aldrig och nu är det ju nytt år dessutom: Nytt år, nya tag! Så får det bli! : )


RSS 2.0