Uppdateringar i Garderoben!

   

Denna underbart söta, prickiga klänning i ljust rosa med stor rosett baktill kunde jag såklart inte låta bli när jag passerade den i butik.



Reafynd med randig överdel och volangdel nertill.
Det randiga upptill gör klänningen mer vardagschic, och inte lika elegant som om överdelen matchat kjoldelen bättre, perfekt tillsammans med svarta ballerinas och jeansjacka!



Volangtopp i en ljus puderrosa nyans. Inte tillräckligt lång på mig som klänning, får bära det som en längre topp. fint i vår till jeans med ljusa tvättar eller varför inte ett par shorts. Och ska jag vara vågad, kanske med ett par cykelbyxor till.


Kilklackar in a new way

   

 Bild: Have2have

Kilklackar, men fortfarande även en smal klack!
Tyckte dessa var lite coola, och jag röstar absolut för de ljusbeiga nu i vår.
Snyggt till de ljusa kläderna och de skira, blommiga klänningarna.


Flerfärgad sandal



      
Bilder: Skokanonen & Have2Have

Tycker de flerfärgade sandalerna är riktigt tuffa! På den snabba shoppingrundan idag hann jag med ett besök på Skokanonen (av alla ställen!) och hittade där en snygg variant på den mönstrade sandalen som nu finns i pricip överallt: (Have2Have, Ellos, Halens..) Jag fastnade för den eftersom den inte var alltför färgglad (se översta bilden). Kan tycka att endel sådana sandaler blir lite väl färgsprakande och kan därmed bli lite svårmatchade. Men såklart fanns den inte kvar i min storlek, och kommer inte in mer heller.. Kanske stöter på någon liknande modell i någon annan butik! Vi får hoppas det.


Etnomönstrat








Fyndade denna Etno-mönstrade klänning på H&M idag! Den kommer bli snygg tillsammans med ett par snygga sandaler och en massa etno/afrikanska halsband med träkulor och stenar i sommar. Och priset? som två latte - 69,50 kr. Den fanns även som längre top/t-shirt för 49,50kr!









RSS 2.0