Ett par sandaler

Blev ett litet inlägg till innan det bär av på semester! Åker iväg om en timme ungefär.
Tänkte bara visa mitt rea-fynd jag gjorde idag, som nog kommer användas flitigt under kommande lediga vecka! :)
Det blev ett par svarta "romar"-sandaler från Skopunkten, som bara kostade 149 kr nu! Från början känndes inte dessa riktigt "jag", men nu har jag börjat gilla modellen skarpt, och de va faktiskt snyggare på än de är på bilden.



image345

Bild: Skopunkten

Semester!

Idag fick jag semester! Skönt, skönt, skönt! Ska bli underbart att få vara lite ledig. :) På söndag åker jag bort i en vecka. Ska åka "hem" till familjen och vännerna uppe i norr. Så det kommer nog vara lite dåligt med uppdateringar i bloggen framöver. Men är bara bortrest en vecka, så det tar jag igen sen.

Ha det fint så länge alla läsare därute!


 


Impulsköp

Igår efter middagen tog jag en tur på stan, i brist på annat. Hade inte planerat att köpa något, utan gick mest för strosa runt i lite affärer. Men såklart kom jag hem med några påsar shopping i alla fall. As usual! Inköpen bestod av en kofta, en klänning/tunika och två halsband.

              

1. Kofta, Gina Tricot
- snygg och casual omlottkofta till hösten och ska möjligen bäras tillsammans med svarta lacktights.
Materialet är väl inte det bästa, men för det billiga priset så behåller jag den nog.

2.
Klänning/tunika, Vero Moda
- Ett rea-kap! Bara 59 kronor! Jättesnygg tunika i silvrigt tyg. I like it alot!
  Väldigt lågt ppa (pris per användning) även om man bara använder den en gång. :)


3. Halsband, Gina Tricot
- Det kostade ju faktiskt bara 15 kronor... En halv latte liksom. ;) Och det känns lite KJL inspirerat.

4. Halsband, Bianco
-Besökte Bianco för att kolla på skor, men hittade istället ett halsband som jag sett tidigare där. Jag som älskar skor borde ju bära en runt min hals. Och så fick det bli. Skon ser lite blå ut på bilden, men egentligen skiftar den i olika fäger. Som Steven Sheins smycken om ni förstår vad jag menar

Efterlysning!

Klänningen från Indiska är helt slut, och verkar inte komma in mer!! Åh!
Jag ville verkligen ha den! 

Finns det någon snäll själ där ute som har en i small eller medium och vill sälja den till mig, eller har lust att gå på Indiska i någon annan stad där klänningen möjligtvis finns och shoppa en till mig?


En önskeoutfit från Indiska

Satte ihop en liten önskeoutfit i butgetversion från Indiska

image340

Klänning 129:-
Handväska 49,50 :-
Armband 39,50 :-

Totalt: 218 kr!
Det kallar jag en snygg budget outfit!

One Of a Kind!

Jag vill ha ett armband från One of a kind! Antinget ett rött eller svart, och helst med en guldberlock där det ska stå "Never give up". Det vore snyggt att ha runt armleden. Someone wanna give it to me?
image339
Bild: KyssJohanna

Dessa armband. Man bara vill ha och vill ha och vill ha!

www.ginatricot.se

Sitter och kollar runt lite på Gina Tricots hemsida, och hittade några snygga plagg att kolla in nästa gång jag gör ett besök där.
      

1. Kjol med hängslen och hög midja, 199 kr (finns i 3 färger)
- Precis en sån som jag vill ha, liknande "MQ kjolen"

2. Kort silverkjol, 299 kr
-Vore fint med en kort kjol i silver!

3. Svart skinn-liknande kjol, 199 kr (undrar vad det rör sig om för material egentligen?)
- Jag är ju ute efter en skinnkjol, den här är knappast i äkta skinn, men värd att spana in iaf.

4. Kofta, 149 kr (finns i flera olika färger)
- Är inte helt övertygad om att den här sitter så fint på mig, men den ser fin och mysig ut nu till hösten.

Silverleggins!

Idag har jag spenderat eftermiddagen med att gå i lite affärer. Gjorde bl.a ett besök på Lindex. Och av en slump stötte jag på ett par vackra ting som hängde på en ställning på barnavdelningen när jag var påväg till provrummen för att testa ett par jeansshorts. Där hängde det en massa silverleggins! Jag var bara tvungen att prova ett par, eftersom jag aldrig haft på mig ett par sånna. Och efter det kunde jag inte lämna kvar dem i affären utan de fick följa med hem. På Lindex kostar silverlegginsen bara 149 kr

Ett tips till er andra där ute som precis som jag tänkt men ännu inte införskaffat sig ett par.
Passa på - Budgetfynd!! :) 

image334

Ny leverans av armbandet

Sådär ja! Nu har jag fått ett nytt orange vita-inspirerat armband hem till mig. Skickade ju tillbaka det förra till Kyss Johanna, på grund av lite skönhetsfel. Snabbt som ögat fick jag tillbaka ett jättefint likadant armband. De förstod vad jag menade, så nu äntligen kan jag börja använda det.


For Sale!

Köpte den fina tunikan från Ellos av snälla Hanna som ville sälja sin eftersom den inte passade henne. Fick hem tunikan i fredags, men tyvärr passade den inte mig heller. Den var lite väl snäv över bysten, annars var den jättefin! Så nu söker denna tunika en ny ägare som passar i den bättre än mig.

image299
Kolla in tunikan på Ellos hemsida här

Tunikan som jag säljer är i storlek 34/36.

Någon som är intresserad av att köpa den?
Maila då mig på: [email protected]

Trevligt med fler läsare!

Jag har bloggat i några månader nu, till och från. Men det har väl blivit oftare och er seriöst på senare tid. Tycker det är jättekul och ibland har jag nästan blogg-abstinens. :P Jag kan inte skryta med flera hundra läsare per dag i min blogg, men jag blev jätteglad när jag gick in på statistiken idag och kollade antal besökare för de senaste sju dagarna. I lördags var det fler unika läsare än vad det någonsin varit - 83 st! Det tycker jag är ganska mycket för min okända lilla blogg. Man ska vara glad för det man har, och det är jag!
Många av er har lämnat kommentarer, men jag är såklart nyfiken vilka alla ni andra är som inte lämnat något avtryck. Så kommentera gärna.

Tack till alla er som tar er tid och tittar in på min blogg! Det uppskattar jag :-)


image332


Ännu ett armband..

.. ett vackert armband, som jag vill ha. Så underbart! Liknar KJL' s vackra armband, men till en billigare penning.
Det här armbandet står med på önskelistan inför födelsedagen.

image331

Bild: KyssJohanna

En nyckelpiga!

Igår fick jag hem min fina nyckelpigeklocka i silver från Betties Galleria.
Fin-fin!

    


Nya inköp!

Under helgen inhandlades en ny tunika, och en vit liten t-shirt!

image325   image326


 

- Tunikan hittade jag på H&M, och kunde inte låta bli att slå till. Så vackert mönster. Blir perfekt som klänning tillsammans med bara ben och ett par sandaler nu i sommar, och till hösten med tjocka svarta strumpbyxor under!

- T-shirten hittade jag på Catalog. en vit liten sådan från barnavdelningen. Har tänk ha den som magtröja över klänningar. På bilen har jag vikt upp den lite, eftersom jag ska klippa av den en bit. Den var bra eftersom den inte hade några sömmar längst ned, så den kan man klippa av utan att behöva sy. Fick endast betala en ynka guldpeng för den!

Egyptian Magic!



 

Jag är sugen på att prova denna all-aroundkräm! Den finns bl.a att köpa hos Accessora och just nu har de ett sommarerbjudande så man kan köpa den för 298 kr (istället för 350 kr).

En liten beskrivning:

Egyptian Magic är en helt naturlig allroundprodukt. Drottning Cleopatra och antikens Egyptier använde krämen för att få skinande frisk och len hud.

Egyptian Magic är den ultimata allround-krämen som används för att mjuka upp torr hud, ge fukt åt torrt hår, lindra kliande hårbotten, mjuka upp spruckna läppar och torra händer, nagelband, armbågar och hälar, som makeupunderlag, för att lindra irritationer efter rakning, solsveda eller insektsbett.

Eftersom krämen är helt naturlig täpper den inte till hudens porer. Listan på användningsområden kan göras lång och det är svårt att komma på något som krämen inte kan användas till.
  

Någon som provat denna produkt? Nöjd? Missnöjd?


Långklänning!

Jag skulle absolut vilja ha en långklänning att sätta på mig! Svalt (inte för att det behövs nu när vädret bara är sådär hela tiden), snyggt och skönt! Däremot är jag inte så lång, och ser förmodligen ännu kortare ut i en långklänning. Ofta är klänningarna mönstrade och finaste finns längst ned, vilket jag förmodligen måste klippa bort för att klänningen är för lång. Önskar att jag växte en decimeter eller så, det skulle göra saken mycket enklare.
För det finns ju så fina långklänningar!




Bild: La Redoute




 

De är mina! :-)

Nu är de mina. De läckra lacktightsen från Gina Tricot! Jag ser fram emot att inviga dem.

image324

Ny skinnjacka?

En skinnjacka i "MC-modell" skulle vara en tuff investering till hösten!

Hos Ellos finns en sådan jacka i precis i den  modell jag tänkt mig, för 899 kr! Med 30 % rabatt blir den dessutom ännu billigare. Men frågan som återstår är ju vad skinnet har för kvalitet? Dessutom har man har ju ingen aning om hur den sitter på.

Här finns jackan!

Någon som beställt den, eller vet något om den?


La Redoute!

Igår kom La Redoute's höst och vinter katalog. Den vägde typ ett ton! Ser fram emot att få plöja igenom 780 sidor höst och vintermode! : ) Ska nog sätta mig under filten i soffan med en kopp te ikväll och titta igenom den!


Bild: La Redoute

Ett nytt armband!

Fick ett litet sött paket med posten idag!

image320

Det var från Kyss Johanna och innehöll det orangea Vita-inspirerade armbandet!

image321     image323

Jättesnyggt!! :-)

Men tyvärr så är jag lite missnöjd på armbandets mönster. Som man ser på bilen är skinnet väldigt mönstrat på ena sidan om kedjan och nästan inte alls på sidan. Självklart kan det va skillnader i mönstret, men jag tyckte det såg lite knasigt ut.

Jag har kontaktat Kyss Johanna, så jag ska skicka  tillbaka det och få ett nytt istället. : )

Rosa fötter

Jag lade beslag på ett par till slut.

Ett par vadå?
 
Jo, de  jätterosa plastskorna såklart!

: )

image318    image319

En ny favoritfärg?

Just nu känns det som det mesta kretsar kring färgen orange för mig. Jag har faktiskt just nyligen fått upp ögonen för denna vackra färg. Den känns snyggt och lite annorlunda! Igår blev det ett besök på H&M och då inhandlades ett smalt orange skärp! Dessutom hittade jag ett matchande nagellack i samma färg, som jag inte bara kunde lämna kvar på affären!

image317
 

Prada!

Min drömtelefon har nu länge varit LG's Prada mobil. Idag gick jag till The Phone House för att kolla lite närmare på den. Och den är SÅ snygg. Dessutom är det touch screen, det gillar jag! Så nu ska jag kolla lite olika abonemang och vad det kan kosta mig. Eftersom mitt abonemang som jag har nu snart går ut, så är det dags att skaffa sig en ny telefon. Min nuvarande mobil är en guldig LG a la Roberto Cavalli. Den är också snygg, men den har jag haft ett bra tag nu. Så förhoppningsvis blir Prada telefonen min nästa mobil! =)


image314 image315        

         Prada                                       Roberto Cavalli




Ett par orangea skor!

Fick tips av Hanna om att Asos har ett par orangea högklackade skor. Kollade in dem, och de är ju "to die for"! Så snygga! Kolla bara:


image313
Bild: Asos

Färgstarka pumps

Ett par färgstarka pumps skulle jag vilja införskaffa mig till hösten. Så man kan lätta upp en grå eller svart outfit med lite färg.

Dessa från Ellos är riktigt snygga:
          image311        image312
Bilder: Ellos

Men helst av allt skulle jag vilja hitta ett par orangea pumps! Någon som vet vart man kan få tag i ett par linande som ovan men i orange?


Lacktights!

Jag, liksom många andra modebloggare, vill ha ett par svarta lacktights! Blev helt inspirerad när jag såg bilden på Gina Tricots hemsida. Passar perfekt till hösten till en stor stickad tröja (som på bilden) till vardags eller till en svart kort a-linjeformad klänning på fest! Jag måste gå och spana på Gina och se om jag har möjlighet att lägga beslag på ett par! De kostar bara 199 kr!

Snyggt, Snyggt, snyggt!


image309

Bild: Gina Tricot

Update: Ringde och kollade med Gina här i stan och tightsen hade kommit in idag. Så nu ligger ett par och väntar på mig där. Måste rusa dit imorgon på lunchen och prova!


Prenumeration!

Min absoluta favorittidning är ju,  som jag nämnt tidigare, Glamour. Har köpt alla nummer sedan Glamour fick en svensk version. Har en liten samling av dem här hemma. Fick ett erbjudande med posten i veckan om att prenumerera på Glamour och få 3 nummer av tidningen, en väska och en parfym för bara 49 kr. Väskan man skulle få är en stor svart väska som liknar Botkiers Bianca Sachel bag. Riktigt snygg tycker jag. Dock var inte den man fick i äkta skinn, men får man den gratis såkan jag nog stå ut. Dessutom var den lilla parfymen som ingick i erbjudandet från Prada. Min favoritparfym som för tillfället håller på att ta slut . Så jag tackade ja!
image305

Äntligeeen!

Äntligen fredag och slut med jobb för i veckan och Äntligen har jag beställt mitt efterlängtade armband från Kyss Johanna! Underbara helg, ta aldrig slut. =P

image304

Party Outfits!

Tänkte låta bli att tänka på hösten nu för ett tag och koncentrera mig på sommaren, innan den hinner ta slut. I och med det tänkte jag bjuda på sommarens senaste två party outfits! Lite sena, men har haft lite fullt upp. Here they are:

Lördagens outfit


image300             image301

* Fodralklänning med dragkedja, H&M  * Jeansjacka, Europris  * 2 st kedjearmband, gjort själv samt Betties Galleria  * Svart väska, Kappahl  * Slingback skor med peeptoe, Skopunkten


Onsdagens outfit


image302       image303

* Klänning, H&M  * Kort a-linjeformad jacka, Vero Moda  * Väska, Louis Vuitton  * Halsband med
svart jordgubbe, Guldfynd  * Skor, Skopunkten


Hoppas ni kan ha överseende med att bilden på onsdagens outfit blev så dålig, men min kamera var Inte på humör tydligen :P

Påväg mot höst!


image299
Bild: Ellos

Denna underbara tunika är en absolut favorit ur Ellos höstkatalog.
Älskar färgen som går mot orange och den kommer bli perfekt till ett par varma strumpbyxor i höst!

Ellos höstkatalog

Fick Ellos höstkatalog idag! Bläddrade igenom den lite snabbt under lunchen och det verkade finnas mycket fint. Om inte annat en massa inspiration. Känns som att Ellos bara blir bättre och trendigare hela tiden!
image298
Ska ta mig en ordentligare titt senare. Nu väntar jag dessutom spänt på de övriga höstkatalogerna som La redoute, H&M och Josefssons. Hur mycket jag än älskar sommaren med alla ljusa plagg, vackra klänningar och bara ben, så ser jag alltid fram emot hösten, men det är inte för kylan och mörkrets skull utan för - ja, just det - Modet!

En efterlängtad shortsdress!

Äntligen har jag hittat den. Den efterlängtade shortsdressen!

image296

Denna svarta shortsdress med kytbara axelband och knytband i midjan hittade jag i helgen på Cubus för ynka 199 kr. Fick tipset från Expressens senaste Fredags-bilaga om att Cubus hade en shortsdress. Fanns bara en kvar när jag var där, och att den var i min storlek var ju ren tur! Shortsdressen finns även i orange, vilket jag tyckte var rätt snyggt, men svart kändes mer neutralt och användbart.

Under lördagens shoppande hittade jag även en t-shirt från Gina Tricot.
Texten är grym, så jag kunde inte låta bli. Dessutom gillar jag min andra t-shirt från Gina (som jag bloggat om tidigare) väldigt mycket.

image297

Skönhet på flaska

Det är alltid kul att unna sig själv lite nya skönhetsprodukter. Jag har spanat  Lumene's vitamin+ energy cocktail - en liten flaska med energidroppar av hjortron och tranbär, som ska ge en uppfräschande effekt och återfukta huden.
Läs mer om produkten här.

Jag är sugen på att prova om den håller vad den lovar!
Flaskan kostar runt 170 kr och säljs bl.a på Kicks och Åhléns.
image295
Bild: Lumene's hemsida

2 nya kjolar!

Har fyndat två stycken nya kjolar på H&M's rea, för en billig penning.
Jag är mycket nöjd över mina rea-kap!

image293  image294

Nr 1 - Vit och ljusblårutig kjol med ett litet blommigt förkläde med ficka utanpå,
49,50 :-

Nr 2 - Grå kjol med stora fickor och resår i midjan,
125 :-


RSS 2.0