Färgstarka köp

En vecka utan bloggning, ja visst! Men det blev inte en hel vecka utan shopping.
Blev två färgstarka köp. Ett par underbara 80-talsinspirerade pumps i cerise, svart och grått och en turkos (fast den ser grön ut på bilden) klänning! Fyndade dessutom ett par svarta högskaftade stövlar för bara 75 kr. De får jag visa sen.

image691


8 outfits på en och samma gång!

image690

Efter ett litet uppehåll i bloggen är jag nu tillbaka. Har varit bortrest, och haft en skön vecka och påsk "away" hos mamma! Hade varken jobb, eller några andra plikter att tänka på. Tog även lite bloggpaus eftersom jag inte satt framför datorn på en hel vecka. Rätt skönt det med. Men nu är jag tillbaka i vanlig ordning.
Tänkte att jag bjuder på hela veckans outfits, för fota outfits var jag i alla fall flitig med att göra. Men det är ju bara kul. Watch and enjoy!

Förresten, vilken tycker ni bäst om?

Nya pumps

image689

Kom hem med pumpsen jag bloggade om tidigare, från stan idag.
De är hur fina som helst, och jag fick dem till halva priset - Toppen!
Tankarna för mig till Gossip Girl när jag ser dem, eller kanske snarare Blair Waldorf i Gossip Girl.
Får se hur det blir med målandet av klacken, ska kanske testa.

Beauty

Köpte en ny bok på bokrean som jag bäddrat lite i ikväll.
Beauty - The Twentieth Century.
Den handlar om skönhetens historia, och i den kan man läsa om smink, tidningar, parfymer och dylikt genom tiderna. Den verkar trevlig, och innehåller en massa fina bilder!

image688

Rosetter i håret

image686   image687

Dessa söta diadem hittade jag hos H&M (barnavd.) för 29 kr/st.
Rosetter kan man aldrig tacka nej till. Och dessa kan vara räddningen vid en "bad hair day"!
Kunde inte fälja färg, så jag tog två - ett svart och ett hallonrött!

En blommig klänning

 Den här blommiga klänningen från H&M är ju helt underbar!
Den var med i senaste numret av Sofi's Mode. Och jag bara vill, vill, vill ha den. Dock slog tanken mig att min mamma haft en cool blommig klänning, med lite större blommor. Den ska jag ta reda på och prova sy om!

image685

Bild: Sofis mode

Black & White

Kombinationen av svart och vitt är väldigt snyggt!
Ytterligare en Skopunktenbutik ska öppna här, nu i veckan faktiskt. De erbjuder ett par skor till halva priset om man handlar där under öppningsveckan. Så jag kollade in hemsidan nyss, för att se om de fått in några nyheter. Och då hittade jag dessa svart/vita pumps. Snygga! Dessa ska jag kolla in närmare i butiken.
Skulle dessa få följa med hem, ska jag nog prova måla klacken svart.




Bild: Skopunkten

Päronklocka

image684

Denna söta päronklocka i guld köpte jag på Ur & Penn i helgen!
De hade päronet i silver också, samt några andra fruktklockor. Men den här fastnade jag direkt för. Och nu kostade de bara 149 pix.
Det är nog inte bara jag som tänker på Marc by Marc Jacobs päronklocka när jag ser den ;)

I love it!

Jag, Ben&Jerry och Sofi

            +          image683   =  Måndagkväll!


Lugn kväll, ikväll! Den spenderas med Ben & Jerrys "Chocolate Therapy" och Sofis mode, som älskling köpte till mig när han var och handlade :)

Elegance

Igår kväll var jag på en riktigt, härlig tjej/kvinnokväll. Tillställningen kallades Elegance och var en stor fest för alla kvinnor och tjejer (var ju dessutom internationella kvinnodagen). Alla var så vackra! Under kvällen bjöds det påmingel, tre rätters middag vid fint dukade långbord, musikunderhållning, make over, modevisning och trevligt sällskap! Jag hade jättetrevligt! Kvällen till ära skulle man klä upp sig, och det är inte varje dag man får vara så fin, så jag tog tillfället i akt och använde min fina "bakelse" till klänning.

image681

♥ Klänning "Gift of the day 2006", H&M
♥ Svarta rosettpumps, Skopunkten
♥ Svart kuvertväska, Mosters gamla
♥ Stora silverörhängen
♥ Ute: Svart fuskpäls, H&M

Sött, sött, sött!

  



Idag köpte jag denna rosa t-shirt med Mimmi Mouse-tryck!
Den hittade jag på H&M's barnavdelning, vilket som så många gånger förr visar sig vara en guldgruva. Tischen finns upptill storlek 170 cl och kostar 129 kr.
Fick upp ögonen för den i Kellys blogg. Och när jag väl var i butiken, var jag bara tvungen att slå till, den är ju underbart söt!

Jag ser mig bära den tillsammans med en svart, kort vippig kjol, svarta
strumpbyxor, höga pumps och skinnjacka!

En Body, eller tre

Bodyn

Jag gillar verkligen Gina Tricot's bodys! Snygga, många färger att välja på och till bra pris. Har en i svart som jag köpt tidigare, köpte denna kornblåa i veckan och min kära vän har även inhandlat en korallfärgad till mig (de var slut där jag bor).

Perfekta färgklickar till kjolarna i vår!

Blommig sjal

image677

Min nya blommiga sjal.

Blev så glad när jag hittade den på Bik Bok. Har velat ha en sådan så länge nu! Gillar att blommorna går i cerisa och lila toner. Egentligen var jag ute efter en svart, men den var helt slut här. Så det fick bli en naturvit, och den är riktigt fin! Men det skulle inte vara fel att ha en svart också.. Ska se om jag får tag på en någon annan stans.

Shoppat i Uppsala

Förutom klockan, så kom jag hem med några plagg och en bok från Uppsala i helgen.
Köpte två kjolar från Indiska; en grå och en cerise. Likadana, snäva kjolar, men hög midja. Eftersom de har så hög midja funkar de även att ha som tubklänningar! Kostade bara 99,50kr st. Köpte även ett långt doppfärgat linne i cerise och orange på Gina Tricot. Men den kommer att åka tillbaka till butiken. Boken jag köpte var "Våga Fråga" (Från Rix MorronZoo) och den hittade jag på Åhléns bokrea.
        image674          
image675    image676

Fler önskningar från H&M

image673  
      

Tittade vidare på H&M's hemsida. Hittade en till fin skjortklänning som som passar mig bättre i smaken än den andra eftersom den har "rätt" krage (alltså en vanlig skjortkrage). Det finns även söta, blommig blusar i olika fäger för bara 98 kr som jag vill ha. Den fina, vippiga kjolen såg jag i skyltfönstret på H&M i Uppsala i helgen, men hittade den inte inne i butiken. Men såg nu att den finns på hemsidan! Helst skulle jag nog vilja ha den i ljusgrå eller beige.

Bilder: H&M

En ny klocka!

I helgen besökte jag Uppsala! Där träffade jag vänner och "gjorde stan". Kom hem med några shoppingfynd, och det jag var mest nöjd med var den guldfärgade klockan jag köpte. Eftersom min favoritklocka från Guess är i silver med strass på behövde jag komplettera med en klocka i guld, för att kunna variera lite. Hittade den på Guldfynd, och helgen till ära hade de skottårsrabatt på 25%! Så denna snygga klocka nedan har jag i min ägo och blev min för bara 148,50 kr! Tycker den andas lite Rolex - ja, jag skrev lite! ;)


image672

Bild: Guldfynd

Same, but different

Som jag skrev tidigare i bloggen, budade jag hem en Musse Pigg-tröja på Tradera. Eftersom jag var lite osäker på storleken och hur den skulle passa mig var jag inte sen på att buda hem en till Musse-tröja. Samma tryck (fast lite större), men den andra var en t-shirt! Nu har jag fått hem båda tröjorna.

image670  image671
Snarlika - jag vet! Men ändå olika. En långärmad sweetshirt och en tischa. Får nog användning för båda två

Vårinspiration

                                                            

Hittade denna snygga bild hos Facehunter - Inspiration, inspiration, inspiration!

Sådär skulle jag vilja gå klädd i vårvädret. Blommig klänning, grå kofta och matchande grå strumpbyxor samt solisar då förstås! Måste hitta en fin blommig klänning bara. I förra numret av Sofis Mode visades en fin variant som skulle finnas på Indiska. Den såg jättesöt ut på bild. Jag var där i förra veckan, men då hade de inte fått in den. Hoppas den har kommit nu! Ska strax gå en vända på stan, så då får det bli ett besök där.

Beställa?

          

Funderar på att göra en beställning från H&M, men är inte säker på saken. Det som i sådana fall skulle beställas är plagg jag ändå vill införskaffa på ett eller annat vis. Hittar jag dem någon annan stans är det bra det med.

Beiga chinos/byxor: Byxor som jag absolut vill bära nu i vår med upprullade byxben. Frågan är bara hur man hittar ett par som sitter bra? Jag och byxor är inte världens bästa kombo. Därför är en beställning via nätet rätt osäker. Men det går ju alltid att skicka tillbaka som tur är.

Blommigt linne: Är verkligen inne på det blommiga nu! Hittade detta fina blommiga linne för endast 79,50 kr så det får slinka med i beställningen om det blir någon.

Vita shorts: Vill jag bära i sommar till bara bruna ben! Supersnyggt till marinblått eller en snygg skjorta = Ledigt men ändå dressat!

Skjortklänning: Så fint! En ljusblå med ränder  vill jag ha. Denna på bilden ovan från H&M är fin, men jag hade helst velat ha en vanlig skjortkrage, inte en såndär "farfarskrage".

Så vi får se om det blir någon beställning framöver!

Bilder: H&M

RSS 2.0