Jimmy Choo








Tories favoriter ur Jimmy Choo kollektionen för H&M




Bilder: H&M



På tal om..

....Elsas Mode så har jag helt snöat in på böcker. Klickade mig runt lite bland bokhandlarna och fick ju se att den 4:e boken i Shopaholicserien av Sophie Kinsella, "En Shopaholic får en syster", nu finns som pocket. Har helt glömt bort att kolla upp det tidigare, jag som väntat på det och allt.. Den måste beställas! Dessutom finns en 5:e bok ute, "En shopaholic i väntans tider", den finns dock bara inbunden än. Men när den kommer i pocket ska den också in i bokhyllan! Jag älskar dessa böcker, precis lagom underhållning! Dessutom har jag börjar på lista med andra böcker jag vill ha, tänkte jag skulle lämna den till tomten..


Elsas Mode!

 

Elsas mode - Elsas värld

Har precis klickat hem Sofi Fahrman's debutbok "Elsas Mode" som släpps imorgon. Fick sms från Sofi's Mode där man fick några kronor rabatt om man beställde den från Bokus. Inte så mycket rabatt dock, men man kunde dessutom välja gratis frakt. Jag har längtat efter en bok att läsa såhär i höstmörkret. Tacka vet jag chic-litt!


Lördag 24 oktober - 30-årsfest



♥ Klänning med tyll, Bik Bok
♥ Nitbälte, Gina Tricot
♥ Strumpisar, H&M
♥ Nitade klackar, Tradera (nya!)


Ute:
♥ Pälsväst, Kappahl
♥ Skinnjacka, H&M
♥ Stövlar med klackar o högt skaft, SP


Det nya skoköpet!

Har ju glömt visa skorna jag köpte på resan!
Here they are:


H&M shopping



Köpte den snygga klänningen med spetsdetaljer som även finns på nätet. Den sista de hade, och den passade perfekt! Råkade även komma hem med världens sötaste tofflor! Kunde bara inte låta bli att ta med dem hem. De ska jag mysa på i här hemma.

Fick dessutom utnyttja min bonusrabatt, perfekt!


Hallonrosa!

En underbart fin, hallonrosa skapelse från Åhléns.
Såg klänningen i Stephanie's blogg, och föll pladask. Provade den på lunchen idag lite snabbt, och lade då undan en i min storlek. Ska prova den bättre i eftermiddag. Och känner jag mig rätt kommer den nog få flytta in i min garderob. Absolut prisvärd, 299 kr.



Ny vinterjacka?

Snart är vintern här och då behöver man en varm och skön jacka! För riktigt kalla dagar har jag min dunjacka från Fjällräven, men jag skulle gärna vilja ha en komplement till den. En lite "finare" varm jacka. Ett alternativ skulle kunna vara en "lackad" täckjacka! Det finns fina sådana i butikerna nu. Såg bla. att Gina Tricot har en fin med stor krage. Ska kolla efter H&M's variant idag i alla fall. Vet dock inte om jag vill ha en jacka eller kappa!




Bilder: Nelly, H&M, Kappahl


Söt liten jacka..

.. med paljetter från Gina Tricot!
Passar perfekt över den lilla svarta på partyt.



Precis min melodi! ♥


Stövlar

        


Jag behöver ett par stövlar! Ett par bekväma utan klack, med ganska högt skaft. Praktiska, bekväma skor är väl inte riktigt min grej och därför har det fortfarande inte blivit av att köpa några "ordentliga" stövlar. Det är ju så mycket roligare att köpa snygga partyskor med höga klackar!
Det är ungefär någon sådan modell som ovan jag har tänkt mig. Dessa tre kommer allihopa från Skopunkten. Men det kanske är bättre att satsa lite mer pengar på ett par i äkta skinn som håller bättre.


Klänningen har kommit!

I veckan kom klänningen från H&M Divided Exclusive! Den var jättefin, gillar verkligen snitten. Men tyvärr var storleken jag beställde lite för liten, så jag ska skicka tillbaka den och byta storlek.



Passade även på att beställa "city"-kuddarna som jag velat ha så länge.
De får stanna!


Budgivningar!

Efter att ihärdigt bevakat och lagt bud på skoauktioner i längtan efter ett par snygga nitade heels, råkade jag bli med inte bara ett par, utan två! Ett par i guld och ett par i silver. Det ena paret mer elaganta (t.v.) och det andra mer rockigt!



Och för er "skoblinda": Neej, skorna är inte likadana!! ;P


Eiffel Tower

Idag veckan köpte jag det fina Eiffeltornet halsbandet från Ur & Penn. Jättesött! Dessutom kostade alla halsband 50 kr nu. Plockade även med mig ett par matchande örhängen, de också för en billig peng.

 


Sweet Pink High Heels




De som känner mig vet att jag gillar rosa.
Och att jag gillar skor.
Och att de helst ska vara högklackade.

Så något säger mig att detta är ett par skor för mig! Tyckte de var riktigt tuffa, och sen har jag alltför många svarta skor, så varför inte komplettera samligen med ett par rosa till!

399 kr hos H&M


Hemkommen!

Nu är jag tillbaka i vardagen igen, efter en helt galet kul resa! Men det var ett fullspäckat schema, så jag hann knappt med några affärer alls. Kom endast hem med ett par skor (inte helt oväntat, va?) och tuggummi från Starbucks. Hann även med en kaffe där (ett måste!). Minishoppingen dyker snart upp i bloggen!






Liten frånvaro!

Idag ska jag ut och resa! Beger mig till Schweiz och sedan vidare till Österrike i några dagar. Med hopp om att kanske göra några trevliga shoppingfynd, återkommer jag till veckan!
  
Tschüss!


Paljetter, ja tack!

Paljetter är snyggt, både till vardags och fest. Paljetterna kan lyfta upp den tråkigaste vardagsoutfiten till något kul! Jag passade på att beställa paljettkoftan i svart från La Redoute när jag såg att jag hade 50% rabatt på en valfri vara. Dock var jag lite osäker på storleken (är alltid det hos La Redoute), men vi får hoppas den passar!





Påväg hem till mig!










I did it. Jag klickade hem den underbara skapelsen från H&M!
Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild. Den kommer bli lovely i sådana fall.
Nu återstår bara en trevlig nyårsfest! :)







Lördag 3 oktober



♦ Pälsväst, Kappahl
♦ Kofta, H&M
♦ Topp/klänning, Gina Tricot
♦ Kedjehalsband, Kappahl
♦ "Halva"skinnbyxor, Gina Tricot
♦ Ankelboots med klack, SP
♦ LV Speedy

 


På tal om kedjor..

... så kom jag hem från stan igår med dessa två kedjehalsband! Båda från Kappahl.

  


Svart tyllklänning



 


Jag kan inte komma från att det här är en favorit bland klänningsmodeller! Snäv överdel, med större kjoldel i tyll!
Har en liknande i gammelrosa från Monki, som jag lyckades fynda på rea. Men en svart klänning funkar ju i alla lägen, så jag tyckte det passade sig bra att kompletera med en svart.





 


Torsdag 1 oktober



♦ Skinnjacka, H&M
♦ Leopardtunika, Gina Tricot
♦ LV Speedy
♦ Jeans, Citizens of Humanity


Kedjor runt halsen



Silverkedjor i massor är jättesnyggt!
Och bärs helst tillsammans med en enkel, svart topp eller klänning.

Halsbanden ovan kommer från H&M och Lindex..

 


City tops

  

Bilder: Cubus

Coola toppar med "city-tryck" hos Cubus!


RSS 2.0