Skinnkjolen är min!

Jaaa, idag kom den! Min skinnkjol! Mamma har fyndat den åt mig på Myrorna! Jag spanade in den lite snabbt när jag var "hemma" i sommar, lade undan den, men hann aldrig gå och köpa den innan det var dags att åka tillbaka söderut. Där och då trodde jag att jag aldrig skulle få ske skymten av den kjolen igen, och inte heller att jag någonsin skulle hitta en som passade så bra som den.
Så snälla mamma åkte iväg till Myrorna efter att jag åkt, och letade och letade efter denna kjol.. Sen ringde hon och berättade att hon varit på Myrorna och att någon tyvärr hade köpt kjolen. Åh, vilken besvikelse!!
Men, sa mamma, vet du vem som köpt den? Neej, vadå.. ? Är det du? Ja, det är det! Mungiporna gick från golvet upp mot himlen, Jaaaaa! Den är min. =) Så idag kom den.

Ska bara fållla upp den lite, eftersom jag tyckte den var lite lång. Så jag måste köpa mig ett lim, och sedan limma upp den i önskad längd. Ska även smörja in skinnet lite, så blir den nog som ny!

image380

[På bilden har jag vikt upp kjolen lite eftersom den slutade lite nedanför knäna, och så vill jag ju inte ha den]

Kommentarer
Postat av: Lis

skiiiiiiitfiiiiin!!!! jag köpte fuskskinnkjolen från gina, och sydde in den så att den blev ög i midjan :) men kul att din är äkta skinn! vill ha en sån med ;)

2007-08-14 @ 10:12:55
URL: http://lisw.blogg.se/
Postat av: Sassy

Oh, vad fin den var! Vilket fynd!!

2007-08-14 @ 10:48:57
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Veronika

Lis: Tack, tack, tack! I like it alot! Aha, du har sytt om Gina-kjolen.. Det skulle vara kul att se en bild på hur den blev. Kanske kommer en i din blogg om jag blundar och hoppas? ;)
Sassy: Tackar. :) Ja, det var ett fynd!

2007-08-14 @ 23:14:20
URL: http://torie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0